Agenda

In de agenda vind je de open sieradenworkshops die bij Juuls Jewelry in Eindhoven gegeven worden. Wil je ook een workshop doen? Ga naar het contactformulier en meld je aan met vermelding van de datum en het aantal personen.  Een e-mail sturen kan ook: info@juulsjewelry.nl.

Eigen workshop
Wil je graag zelf een datum plannen en met een eigen groepje een workshop volgen? Dat is al mogelijk vanaf 4 personen! Mail naar info@juulsjewelry.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan ook: 06-48219378.

Kinderfeestjes
Je kunt nu ook Kinderfeestjes Sieraden maken bij ons boeken, een supervrolijk en kleurrijk kinderfeest met heel veel mooie kralen. Wij verzorgen de kinderfeestjes voor groepen van 6 tot 12 kinderen in Eindhoven en omstreken. Interesse/meer weten? Kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.

Kinderworkshops sieraden maken
Sinds september 2018 organiseren we elke schoolvakantie bij Juuls Jewelry een open kinderworkshop! Een leuk en creatief uitje voor alle kinderen vanaf 6 jaar uit Eindhoven en omstreken. De eerstvolgende kinderworkshop sieraden maken is in de kerstvakantie. Check de agenda en meld je alvast aan!


 • 03 november 2018

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 01 december 2018

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 28 december 2018

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Zin om je eigen sieraden te leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s in de kerstvakantie? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 03 januari 2019

  Kinderworkshop sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Speciaal voor alle creatieve kinderen die zin hebben om in de kerstvakantie sieraden te leren maken organiseren we de kinderworkshop sieraden maken! Je mag zelf kiezen wat je maakt: een ketting, armbandje, sleutelhanger of oorbellen. Er zijn veel leuke voorbeeldsieraden om ideeën op te doen en natuurlijk zijn er heel veel mooie kralen, bedels, kwastjes… Lees meer