Agenda

In de agenda vind je alle open sieradenworkshops die bij Juuls Jewelry in Eindhoven gegeven worden. Wil je ook een workshop doen? Ga dan naar het contactformulier en meld je aan! Vul daar je gegevens in met de datum van de workshop die je wil volgen.
Een e-mail sturen kan ook: info@juulsjewelry.nl.

Eigen workshop
Wil je graag zelf een datum plannen en met een eigen groepje een workshop volgen? Dat is al mogelijk vanaf 4 personen! Mail naar info@juulsjewelry.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan ook: 06-48219378.

Nieuw bij Juuls Jewelry! Je kunt nu ook Kinderfeestjes Sieraden maken bij ons boeken. Wij verzorgen de kinderfeestjes Sieraden maken voor groepen van 6 tot 12 kinderen in Eindhoven en omstreken. Interesse/meer weten? Kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.


 • 16 oktober 2018

  Kinderworkshop sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Speciaal voor alle creatieve kinderen die zin hebben om in de herfstvakantie sieraden te leren maken organiseren we de kinderworkshop sieraden maken! Een gezellige creatieve workshop waar de kinderen zelf een sieraad leren maken. De workshop is inclusief alle materialen, heel veel mooie kralen en ook nog limonade en koekjes! Meer weten/aanmelden:  Kinderworkshop sieraden maken… Lees meer

 • 03 november 2018

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 01 december 2018

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 28 december 2018

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Zin om je eigen sieraden te leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s in de kerstvakantie? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer