Workshop sieraden maken in Eindhoven

Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

De workshop Sieraden maken is een gezellige en creatieve workshop waar je alle kneepjes van het sieradenvak leert en gebruik maakt van inspirerende materialen. Na afloop ga je naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad! Je hebt alle vrijheid in de keuze van welk sieraad je gaat maken, dit kan een armband, ketting, oorbellen of een sleutelhanger zijn.

We geven open workshops en workshops voor groepen vanaf 4 personen.

Data open workshops 2018/2019:
1 dec 13.30 – 16.00 (zaterdagworkshop)
28 dec 13.30 – 16.00 (kerstvakantieworkshop)
4 jan 2019 13.30 – 16.00 kinderworkshop (kerstvakantie)
19 jan 2019 13.30 – 16.00 (zaterdagworkshop)
16 feb 2019 13.30 – 16.00 (zaterdagworkshop)
9 mrt 2019  13.30 – 16.00 (voorjaarsvakantieworkshop)
13 apr 2019 13.30 – 16.00 (zaterdagworkshop)
4 mei 2019 13.30 – 16.00 (meivakantieworkshop)
25 mei 2019 13.30 -16.00 (zaterdagworkshop)

De workshops worden gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Ben je met een groep van 4 personen of meer? Dan kun je zelf een datum kiezen. In overleg plannen we dan een workshop met jullie groep. Mail ons via info@juulsjewelry.nl.

De prijs is € 29,50 p.p. inclusief alle materialen. M.i.v. 1 januari 2019 is de prijs € 30,50 p.p.

Aanmelden is eenvoudig: mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop en het aantal personen.

Onderwerpen van de workshop:
– Welke materialen gebruik je en hoe: soorten kralen, kettelstiften, kalotjes, knijpkralen, elastisch draad, staaldraad, jasseron, memory wire, katoenen koord, waxkoord, slotjes, etc.
– Welk gereedschap gebruik je en hoe: tangetjes, draad, rijgbord,  klemmetjes
– De basistechnieken van een sieraad maken: rijgen, kettelen of knopen
– Gebruik van accessoires:  bedels, gekettelde kralen, kwastjes, hangers, koord en lint
– Uitleg over de afwerking van een sieraad: slotjes, ringetjes, knijpkralen, knopen leggen

Open workshops
Wil je individueel of met iemand samen deelnemen, meld je dan aan voor een open workshop. Deze workshops worden gegeven in Eindhoven. Bovenaan vind je de data en plaatsen. Kijk onderaan hoe je je kunt aanmelden. Bij minimaal 4 deelnemers gaan de open workshops al door.

Eigen workshop
Je kunt ook met een eigen groep deelnemen, bijvoorbeeld met collega’s, vriendinnen of familie. Hebben jullie een groepje bij elkaar van minimaal 4 personen dan kan de sieradenworkshop al plaatsvinden op een datum van jullie voorkeur, in Eindhoven. De workshop is geschikt voor bijvoorbeeld een team-uitje, een vrijgezellenfeestje, verjaardag of een baby-shower. De workshop kan in overleg ook op locatie plaatsvinden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@juulsjewelry.nl

Creatieve workshop
Iedereen van jong tot oud kan een sieraad naar keuze leren maken, ook zonder ervaring. Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd! Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie. Je kunt kiezen uit iets makkelijks of wat moeilijker en er liggen diverse voorbeelden klaar. Er is een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden voor iedereen beschikbaar, zoals kralen, bedels, veters, koord, rijgdraad, tangetjes en andere benodigdheden. Neem ook gerust je oude sieraden mee om ze te hergebruiken. Het wordt een gezellige creatieve workshop!

Programma

We beginnen met koffie en thee met wat lekkers. Dan volgt een duidelijke instructie. Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord), waar moet je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. Er zijn vele voorbeelden aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag. We helpen je waar nodig en geven uitleg en tips. Na 2,5 uur ronden we af en gaat iedereen naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad!

Filmpjes bekijken van onze workshops 
Hier zie je in 30 seconden hoe onze gezellige workshops eraan toegaan! Meer filmpjes vind je op de pagina Video’s.  Daar zie je filmpjes en video’s van eerdere workshops en krijg je een indruk hoe onze workshops gegeven worden. Ook op de facebookpagina van Juuls Jewelry vind je diverse foto’s en filmpjes van de workshops, gemaakte sieraden, etc.

 

 

Ruime keuze
Iedereen gaat naar huis met een uniek eigen sieraad. Alle materialen die je hierbij gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen, er komen dus geen extra materiaalkosten bij. Bij deze workshop heb je veel vrijheid en keuze in wat je wilt maken. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
– een lange of korte halsketting
– een armband met bedels
– een sleutelhanger of tashanger
– een paar oorbellen

Locatie 
De workshops vinden plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Juuls Jewelry is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

De workshop is inclusief materialen en onbeperkt koffie/thee met iets lekkers. Je gemaakte sieraad mag je mee naar huis nemen en na afloop maken we een mooie groepsfoto met de gemaakte sieraden. De foto wordt per mail nagestuurd.

Workshop sieraden maken
– Locatie: Eindhoven
– Minimaal 4 en maximaal 8 personen (meer personen in overleg)
– Datum en tijd: zie bovenaan, of kijk in de agenda 
– Prijs: € 29,50 p.p. M.i.v. 1 januari 2019 is de prijs € 30,50 p.p.
– Inclusief: Alle materialen die je gebruikt voor je sieraad, gebruik gereedschappen, onbeperkt koffie/thee en lekkernijen.
– Na afloop ontvangen jullie per e-mail of whatsapp een leuke groepsfoto waarop jullie de gemaakte sieraden dragen.

*Geef een Workshopvoucher kado!*
Zoek je een origineel kado? Voor een verjaardag of voor een feestdag? Geef een sieradenworkshop kado die jullie samen kunnen doen! Je kunt bij ons een gratis workshopvoucher bestellen via info@juulsjewelry.nl. Wij zorgen dat je de voucher op tijd in huis hebt. In overleg kiezen we dan een datum dat de workshop plaats kan vinden, of jullie doen mee met een van de open workshops.

Aanmelden open workshop: mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop (zie bovenaan) en het aantal personen. Wij nemen dan contact met je op.

Aanmelden eigen workshop (minimaal 4 personen):
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, gelegenheid, voorkeursdatum en het aantal personen. Wij nemen dan contact met je op.

Telefonisch aanmelden kan ook:  06-482 193 78

Kinderfeestjes en kinderworkshops
We organiseren ook kinderfeestjes en kinderworkshops sieraden maken voor kinderen vanaf 6 jaar. Interesse/meer weten? Kijk bij Kinderworkshop sieraden maken en bij Kinderfeestje Sieraden maken en meld je aan!

Facebook en instagram
Volg je de facebookpagina van Juuls Jewelry en de instagrampagina van Juuls Jewelry al? Daar vind je leuke tips en nieuwtjes over onze sieraden, maatwerkopdrachten, kinderfeestjes, workshops en meer. Like ons en je blijft op de hoogte.

Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.