14 juni staat Juuls Jewelry op het Drakenbootfestival in Helmond!

10329204_1573372946242331_8649593186834147905_n[1]

Drakenboot festival in Helmond

Een spektakel van water en prachtige boten met kleurig geklede peddelaars, strijd, spanning en sensatie, en dat allemaal rondom het Helmondse kanaal waar de toeschouwers en bezoekers zich kunnen vermaken met een aanbod van marktkramen, straattheater en muziekoptredens: het eerste Drakenboot festival in Helmond.

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 zijn er spannende drakenbootraces op het kanaal in het centrum van Helmond bij het Havenpark. Volgens eeuwenoude Chinese traditie strijden de teams in echte drakenboten om de titels. Aangevoerd door luid tromgeroffel en de aanmoedigingen van het publiek vanaf de oevers, peddelen de teams naar de finish. Op zaterdag is het de beurt aan bedrijven, op zondag komen buurten, vriendenclubs en verenigingen tegen elkaar uit.

Naast de spannende drakenbootraces zijn er veel attracties: je kunt rondsnuffelen op een wereldmarkt, genieten van leuk straattheater en muziekoptredens, en ook voor kinderen zijn er allerlei activiteiten. En natuurlijk kun je daarbij een lekker hapje eten of ontspannen wat drinken bij de vele standjes. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud.

Het Drakenboot festival speelt zich af aan het Havenpark (voormalig Obragasterrein), in hartje centrum van Helmond.

Goede doelen

De opbrengst van het festival gaat dit jaar naar de kinderafdeling van het Elkerliek Ziekenhuis en naar stichtingen die zich inzetten voor de Helmondse jeugd.

Graag tot ziens op het drakenbootfestival en de Wereldmarkt, we begroeten je graag in onze stand met prachtige nieuwe zomerse sieraden!

 

Drakenbootraces – WERELDMARKT – WIPNEUS EN PIM – DE HEEREN VAN – ROWWEN HEZE – food & drinks – straattheater – bands – schminken – MEMPHIS MANIACS – shows – terrasjes – en nog veel meer verrassingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.