2 mei kinderworkshop sieraden maken bij Juuls Jewelry ✨ Kom je ook?

Zoek je een leuke creatieve activiteit voor de kids in de meivakantie? Kom op 2 mei naar de kinderworkshop sieraden maken bij Juuls Jewelry! 🙂

Bij deze gezellige kindersieradenworkshop gaan de kinderen zelf een sieraad maken. Je mag gebruik maken van inspirerende materialen, zoals kralen, bedels, veertjes, kwastjes, en gereedschap zoals tangetjes en een rijgbord. Je krijgt ook duidelijke uitleg en hulp bij het maken van je sieraad. Je hebt de vrije keus in het sieraad dat je gaat maken. Dit kan een armband, ketting, paar oorbellen of een sleutelhanger zijn. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad!

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen, je zelfgemaakte sieraad en limonade met wat lekkers. Na afloop maken we een groepsfoto van de kinderen met de nieuwe sieraden. Leuk als herinnering aan de sieradenworkshop!

De workshop is op 2 mei van 13.30 – 16.00 uur bij Juuls Jewelry in Eindhoven. De prijs is € 13,50 per kind. Aanmelden/meer weten? Mail naar info@juulsjewelry.nl.

Programma 
We beginnen met limonade met wat lekkers erbij. Daarna geven we een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken? Wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om de kinderen inspiratie te geven. Ieder kind krijgt dan een eigen bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc uit te gaan zoeken. Dit is een leuk gedeelte van de workshop! Net alsof je in een snoepwinkel bent. Er is zoveel te kiezen! Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt een ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard geven we een helpende hand waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en gaat ieder kind naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad en een leuke groepsfoto!

Waar?
De kinderworkshop vindt plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven.   

Voor wie?
De sieradenworkshop is voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook jongens zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger.

De workshop is voor minimaal 4 en maximaal 12 kinderen. 

Prijs:
De workshop kost € 13,50 per kind. Dit is inclusief duidelijke uitleg, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade en iets lekkers, het gemaakte sieraad, een leuk kadozakje en natuurlijk de groepsfoto! 

Wanneer?
Donderdag 2 mei 2019 van 13.30 – 16.00 uur (meivakantie)

Meer informatie en aanmelden: 
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop, aantal kinderen en leeftijd kinderen (minimaal 6 jaar). Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Telefonisch aanmelden kan ook, bel 06 – 482 193 78.

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor leuke kindersieraden die je zou kunnen maken? Kijk hier: inspiratiesieraden kinderfeestjes en kinderworkshops

Kinderfeestjes
Wist je al dat je ook je kinderfeestje kunt vieren bij Juuls Jewelry? Gezellig je verjaardag vieren met een sieradenfeestje! Wil je meer weten? Kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.

Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.