Deze sieraden kun je maken bij onze sieradenworkshop✨

Wat voor sieraden kun je maken bij onze sieradenworkshop? Je mag zelf kiezen welk sieraad je maakt! Dat kan een ketting, armband of paar oorbellen zijn, maar ook een sleutelhanger of tashanger. Of een choker, enkelbandje of wikkelarmband, een armbandje voor je kind…. jij mag het zeggen!

Zoek je inspiratie voor je sieraad? Hieronder zie je voorbeelden van sieraden die je kunt maken bij onze workshop. Deze sieraden zijn allemaal gemaakt door onze workshopdeelneemsters! Dit kun jij dus ook!

Bij de workshop krijg je praktische uitleg en leer je alle technieken om een mooi sieraad te maken. Er zijn diverse voorbeeldsieraden aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen. Onze grote collectie kralen, bedels, kwastjes en koordjes brengen je vanzelf op creatieve ideeën voor je sieraad, en ook zul je inspiratie krijgen van de andere deelneemsters.

Wil je meedoen met een workshop? Dat kan! Elke maand zijn er open workshops. Je vindt de data in onze agenda. Aanmelden doe je via een e-mail met je gegevens en de datum van de workshop naar info@juulsjewelry.nl.  Meer info lees je hier: workshop Sieraden maken in Eindhoven.

Wil je liever zelf een datum kiezen voor een eigen workshop? Ook dat kan! Vanaf 4 personen kun je je eigen workshop plannen. Bijvoorbeeld om een verjaardag, personeelsuitje, vrijgezellendag, teamuitje of zussendag te vieren, samen met familie, vriendinnen of collega’s. In overleg plannen we dan een datum voor jullie workshop. Meld je aan via een mail naar info@juulsjewelry.nl.

Graag tot ziens bij onze gezellige workshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.