Deze sieraden kun je maken bij onze sieradenworkshop✨

Bij onze workshop sieraden maken mag zelf kiezen wat voor sieraad je maakt! Dat kan een ketting, armband of paar oorbellen zijn, maar ook een sleutelhanger of tashanger. Of een choker, enkelbandje of wikkelarmband, een armbandje voor je kind…. jij mag het zeggen!

Zoek je inspiratie voor je sieraad? Hieronder zie je voorbeelden van sieraden die je kunt maken bij onze workshop. Deze sieraden zijn allemaal gemaakt door onze workshopdeelneemsters! Dit kun jij dus ook!

Bij de workshop krijg je praktische uitleg en leer je alle technieken om een mooi sieraad te maken. Er zijn diverse voorbeeldsieraden aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen. Onze grote collectie kralen, bedels, kwastjes en koordjes brengen je vanzelf op creatieve ideeën voor je sieraad, en ook zul je inspiratie krijgen van de andere deelneemsters. Meer informatie vind je bij workshop Sieraden maken in Eindhoven.

Wil je meedoen met een workshop? Je kunt meedoen met een open workshop, of met een eigen groepje een workshop plannen. Je vindt de data in onze agenda.

Aanmelden: stuur een e-mail met je gegevens en de datum van de workshop naar info@juulsjewelry.nl.  

Graag tot ziens bij onze gezellige workshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *