Inspiratie sieraden voor kinderfeestjes en kinderworkshops!

Hier vind je leuke ideëen voor zelf te maken kindersieraden, als inspiratie voor de kinderfeestjes en de kinderworkshops! Juuls Jewelry heeft een uitgebreide collectie kinderkralen, bedels, kwastjes en koordjes in allerlei kleuren. Daarmee kunnen de kinderen alle soorten sieraden maken die ze maar willen! Een armbandje, sleutelhanger, tashanger, oorbellen of een ketting? Het is allemaal mogelijk! De kinderen mogen zelf de kralen uitzoeken en een mooi sieraad naar eigen smaak maken. Er zijn voorbeeldsieraden voor de inspiratie en de kinderen zijn vrij in de keuze van welk sieraad ze willen maken 🙂 Ook jongens zijn welkom, die kunnen een stoere armband met koord maken of een sleutelhanger!

*Kinderfeestje sieraden maken*
Wil jij ook zo’n gezellig en creatief kinderfeestje meemaken? We geven sieradenfeestjes bij je thuis in Eindhoven en omstreken of bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Kijk voor meer informatie bij kinderfeestje sieraden maken Eindhoven. Reserveren kan via een e-mail naar info@juulsjewelry.nl of via het contactformulier. 

*Kinderworkshop in de voorjaarsvakantie*
In de carnavalsvakantie, op 8 maart 2019, organiseren we in Eindhoven de open kinderworkshop sieraden maken. Een gezellige creatieve middag waar  de kinderen zelf een sieraad gaan maken met gebruik van heel veel mooie en kleurige materialen!  De workshop is inclusief duidelijke uitleg, gebruik gereedschap en alle materialen en onderdelen, en is voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Hieronder zie je alvast wat ideetjes van sieraden die je dan kunt maken!

Wil je meedoen? Stuur een mail naar info@juulsjewelry.nl of kijk hier: kinderworkshop sieraden maken in Eindhoven

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.