Juuls Jewelry staat 1 maart op de Swan Market in Tilburg!

Zondag 1 maart staat Juuls Jewelry op de Swan Market in Tilburg! Kom ook langs om de handgemaakte en vintage sieraden van Juuls Jewelry te bekijken en passen op de Swan Market in Tilburg!

Op 1 maart 2015 wordt de Wagenmakerij in de Spoorzone het decor voor Swan Market Tilburg. Wil je je ook laten verrassen door veel handmade, vintage of producten met een heel tof verhaal? En hou je van lekker en goed eten met een heerlijk drankje? Zet hem dan alvast in de agenda! 🙂

Swan Market is een lifestyle markt, waar handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten.

Op de Swan Market vind je ontwerpers, creatieve makers van huisvlijt en kleine en/of startende ondernemers in contact komen met enthousiaste,  ietwat eigenzinnige bezoekers. Bezoekers die hun huis niet volledig inrichten bij de grote interieurzaken en niet al hun kleding kopen bij de grote winkelketens, maar vooral op zoek zijn naar die unieke items, die meer kleur geven aan hun style en identiteit.

Tot ziens bij:

☮ Swan Market Tilburg ☮
✪ Zondag 1 maart 2015 ✪
✫ 12:00 – 18:00 ✫
☼ Spoorzone, Tilburg ☼
✩ Toegang: GRATIS ✩

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.