Kennismaking met twee bijzondere vrouwen

Zoals ik in mijn vorige blog schreef, begon het allemaal met een serie foto’s van alle sieraden in het bos. Deze prachtige foto’s moesten zeker een plekje op de website krijgen! Het was tijd om een goede websitebouwer te vinden.

Via Annalinda kom ik in contact met Ira en Nune van Inura Websolutions. Het wordt een ontmoeting met twee bijzondere vrouwen, die met hun internationale ervaring en technische achtergrond prachtige websites bouwen. Enthousiaste, gedreven, professionele harde werkers met veel kennis van programmeren en techniek en ook nog met een flinke dosis creativiteit.

Met veel enthousiasme denken ze mee in het creatieve proces van de ontwikkeling van de webshop. Hoe brengen we de producten mooi en duidelijk in beeld? Hoe kunnen de bezoekers gemakkelijk navigeren op de website? Hoe springen ze van de website naar de webshop? Hoe wordt de webshop ingericht? Samen bedenken we de mooiste dingen, en zij weten alles te bouwen. Het is een groot plezier om met Nune en Ira samen te werken!

2014-04-15 12.56.29           2014-04-15 12.57.37

Tot de volgende blog. Die zal gaan over de modellen Floor en Lisanne, onze fotograaf Eveline van Avaluna Photography en hoe we werken aan een fotoshoot!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.