Kom samen naar de moederdagworkshop sieraden maken op 20 mei!✨

Het is alweer bijna moederdag! Geef je moeder een workshop sieraden maken cadeau die jullie samen gaan doen. De Moederdagworkshop is op 20 mei bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Wat is er nou leuker dan samen een sieraad maken! Tijdens de workshop leren jullie alle kneepjes van het sieradenvak en ga je een sieraad naar keuze maken. Dit kan een ketting, armband, tashanger, oorbellen of sleutelhanger zijn, je mag het zelf kiezen!
Vantevoren kun je de Moederdagvoucher bestellen via info@juulsjewelry.nl zodat je die aan je moeder kunt geven. Je schrijft jullie in voor de workshop van 20 mei, die je ook terugvindt in de agenda. De Moederdagvoucher is gratis en krijg je via e-mail toegestuurd. De workshop wordt gegeven op 20 mei van 13.30 – 16.00u bij Juuls Jewelry in Eindhoven. De prijs is € 31,50 p.p. en dat is inclusief alle materialen, gebruik gereedschap, uitleg en begeleiding, koffie/thee en iets lekkers, de gemaakte sieraden en een mooi cadeauzakje.

Het wordt een gezellige en creatieve workshop samen met andere moeders en dochters! Er zijn bij de workshop veel inspirerende en kleurrijke materialen beschikbaar, zoals kralen, kwastjes, hangers, bedels, veertjes en koord. Ook zijn er diverse voorbeeldsieraden om de nodige inspiratie te geven. Meer informatie over de workshop vind je bij workshop sieraden maken.

Reserveer je moederdagworkshop en voucher via een mail naar info@juulsjewelry.nl. Heb je nog vragen? Bel/app dan naar 06-48219378.

Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *