Nieuw! Nu ook onze workshops sieraden maken bij bibliotheek Eindhoven en Best! 😍

Sieraden maken in de bibliotheek! Juuls Jewelry geeft sinds dit najaar workshops bij de bibliotheek Eindhoven Witte Dame en Bibliotheek Best! Extra leuk: deze workshop is voor ouder en kind! We geven bij de bibliotheek ouder/kind workshops sieraden maken in de herfstvakantie en de kerstvakantie.

De datums zijn 16 oktober en 28 december bij Bibliotheek Eindhoven Witte Dame, van 14.00- 16.00u, en 25 oktober van 14.00 – 16.00u bij Bibliotheek Best. Een gezellige creatieve workshop waar jij en je kind ieder een sieraad gaan maken. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar.  Aanmelden doe je via de website van bibliotheek Eindhoven en Bibliotheek Best.

In 2 uur leer je alle kneepjes van het sieradenvak en maak je helemaal zelf een sieraad. Een leuke workshop met mooie materialen waar je veel nieuwe dingen leert!

Wat ga je doen?
Er zijn veel kleurrijke sieraden, kralen en andere inspirerende materialen! De tafels worden gedekt met rijgborden, gereedschap en onderdelen. We beginnen met uitleg over het sieraden maken. Welke soorten sieraden kun je maken, welke materialen en gereedschappen heb je nodig, welke technieken zijn er? Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen.

Daarna gaan jullie met je eigen bakje kralen uitzoeken voor je eigen sieraad. Er is een uitgebreid assortiment kralen, bedels, kwastjes, veertjes en koord om een mooi sieraad mee te maken. Er zijn materialen in heel veel kleuren, soorten en maten, de een nog mooier dan de ander! Alles is mogelijk en je mag zelf kiezen wat je maakt: een armband, paar oorbellen, enkelbandje, een lange of korte ketting of een sleutelhanger.

Je gaat zelf de slag om je sieraad te maken. Een leuke creatieve activiteit! Tussendoor is er natuurlijk ook tijd om gezellig te kletsen en iets te drinken. We helpen je waar nodig met het maken van je sieraad en geven tips en tricks. Na 2 uur ben je klaar en ga je naar huis met een prachtig sieraad!

Meer informatie en aanmelden:
Bibliotheek Eindhoven 
Bibliotheek Best

Graag tot ziens bij onze gezellige sieradenworkshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *