Deze sieraden kun je maken bij onze workshop!

Wat voor sieraden kun je maken bij onze workshop? Zoek je inspiratie bij het maken van een sieraad? Bij onze workshops krijg je praktische uitleg en slimme tips voor het maken van een mooi sieraad. Met onze adviezen kun je alle kanten op met het bedenken en zelf maken van een sieraad. Je krijgt duidelijke uitleg en er zijn diverse voorbeeldsieraden aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen. De grote collectie kralen, bedels, kwastjes en koordjes brengen je vanzelf op creatieve ideeën voor je sieraad. Dat kan een ketting, armband of paar oorbellen zijn, maar ook een sleutelhanger of tashanger. Of een choker, enkelbandje of wikkelarmband, een armbandje voor de kinderen…. jij mag het zeggen!  

Hier zie je een greep uit de mogelijke sieraden die je kunt maken bij onze workshop. Deze sieraden zijn allemaal gemaakt door workshopdeelneemsters! Dit kun jij dus ook leren!

Wil je ook sieraden leren maken? Meld je dan ook aan voor onze gezellige sieradenworkshop! Aanmelden kan via een mail naar info@juulsjewelry.nl. De volgende open workshops zijn op 3 november, 1 december en 28 december. Kijk hier voor meer info: workshop Sieraden maken in Eindhoven.

Je kunt ook een groepje samenstellen met familie, vriendinnen of collega’s en zelf een datum prikken. Kijk op www.juulsjewelry.nl voor meer info en aanmelden en we zien je graag binnenkort bij onze workshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.