Deze sieraden kun je maken bij onze workshop!😍

Zoek je inspiratie bij het maken van een sieraad? Hier zie je een greep uit de mogelijke sieraden die je kunt maken bij onze workshop. Deze sieraden zijn allemaal gemaakt door onze workshopdeelneemsters! Dit kun jij dus ook maken!

Bij onze workshops krijg je praktische uitleg en slimme tips voor het maken van een mooi sieraad. JEr zijn diverse voorbeeldsieraden aanwezig om voor de nodige inspiratie te zorgen. De grote collectie kralen, bedels, kwastjes en koordjes brengen je vanzelf op creatieve ideeën voor je sieraad. Dat kan een ketting, armband of paar oorbellen zijn, maar ook een sleutelhanger of tashanger. Of een choker, enkelbandje of wikkelarmband, een armbandje voor de kinderen…. jij mag het zeggen!

Wil je meedoen met een workshop? Je vindt de data van de open workshops in de agenda. Aanmelden: stuur een mail met je gegevens en de datum van de workshop naar info@juulsjewelry.nl.  Meer info lees je hier: workshop Sieraden maken in Eindhoven.

Liever zelf een datum kiezen? Je kunt je eigen workshop organiseren vanaf 4 personen. Stel zelf een groep samen, bijvoorbeeld met familie, vriendinnen of collega’s. In overleg plannen we dan een datum voor jullie workshop. Meld je aan via info@juulsjewelry.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.