Sleutelhangers gemaakt als relatiegeschenk!

Een leuk verzoek van Danielle: of ik een aantal sleutelhangers voor haar wilde maken, als relatiegeschenk voor de klanten van haar bedrijf VOP-Support. Natuurlijk wil ik dat!

Danielle had al een duidelijk idee hoe de sleutelhangers eruit moesten zien, ze stuurde me een foto van een sleutelhanger die ze op internet had gevonden. Ze wilde graag  verschillende zilverkleurige bedels en een grijs suede kwastje aan de sleutelhangers.

2016-11-01-15-05-01

Na overleg per e-mail heeft Danielle de benodigde onderdelen besteld en naar mij toe laten sturen. Binnen enkele dagen waren de bedels binnen, de andere materialen en ook het suede koord waarmee ik de kwastjes kon gaan maken.

Danielle wilde graag dat de bedels niet allemaal op dezelfde hoogte zouden hangen, maar speels op verschillende hoogten. Om dit te bereiken heb ik onder andere kralen geregen aan een kettelstiftje en daar de hartjesbedel aan gehangen, om zo wat meer lengte te krijgen aan de sleutelhanger.

Om ervoor te zorgen dat de bedels niet allemaal op 2016-11-02-14-53-16dezelfde hoogte hangen heb ik bij sommige bedels een extra ring gebruikt om de bedel lager te laten hangen. Verder heb ik een kwastje gemaakt met het grijze suede en deze extra lang gemaakt zodat de sleutelhanger wat meer body krijgt.

Hier zie je het resultaat van deze leuke opdracht. Bedankt voor je opdracht, Danielle!

Wil jij ook een sieraad laten maken, voor jezelf of voor een relatie? Mail ons je wensen en we nemen contact met je op.

2016-11-02-15-09-38

 

2016-11-02-14-49-18

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.