Zeer geslaagde workshop in Eindhoven

Vandaag was er weer een zeer geslaagde workshop Sieraden maken met de collega’s van een pensioenbedrijf uit Amsterdam en Heerlen!

We begonnen met een lekker kopje thee en koffie en toen volgde er uitleg over de technieken, gereedschappen en materialen die je nodig hebt om een sieraad te maken. Eerst kregen de dames uitleg over de technieken, materialen en gereedschappen. Daarna ging iedereen aan de slag met het uitzoeken van de kralen, bedels en koordjes en hebben de dames helemaal zelf de prachtigste sieraden gemaakt.

2016-06-24 11.49.05

2016-06-24 10.48.21

Het was een erg gezellige en productieve ochtend! Er zijn oorbellen, kettingen en armbandjes gemaakt. De dames zijn lekker creatief bezig geweest, wat een concentratie!

Ook was er genoeg tijd om vragen te stellen, hulp te vragen of gewoon gezellig te kletsen. Het was een gezellige en creatieve workshop en de dames gingen naar huis met een prachtig sieraad en een leuke groepsfoto!

2016-06-24 13.07.28

Wil jij ook met een groepje vriendinnen of collega’s een workshop Sieraden maken volgen? Mail ons en we prikken een datum ! Wil je meedoen met de open workshops? Ook dat kan. Kijk in de agenda voor de data van de volgende workshops en meld je aan via info@juulsjewelry.nl of 06-48219378.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *