22 juni Workshop sieraden maken voor volwassenen✨

**UPDATE: workshop zit VOL**
Zaterdag 22 juni 2024 organiseren we weer een Open Workshop sieraden maken voor volwassenen. Een gezellige middag waar je samen met andere deelnemers een sieraad gaat ontwerpen en maken. De workshop is van 12.00u – 14.30u en vindt plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Tijdens de workshop leer je alle kneepjes van het sieradenvak en ga je een sieraad naar keuze maken. Dit kan een ketting, armband, tashanger, enkelbandje, telefoonkoord, oorbellen of sleutelhanger zijn, je mag het zelf kiezen!
Aanmelden is eenvoudig: meld je aan via een e-mail naar  info@juulsjewelry.nl. Je vindt de workshopinformatie bij Workshop sieraden maken en in de agenda. De prijs is € 32,50 p.p. en dat is inclusief alle materialen, gebruik gereedschap, uitleg en begeleiding, koffie/thee met iets lekkers, de gemaakte sieraden en een mooi cadeauzakje.

Het wordt een gezellige en creatieve workshop waar veel mogelijk is. Er zijn bij de workshop veel inspirerende en kleurrijke materialen beschikbaar, zoals kralen, kwastjes, hangers, bedels, veertjes en koord. Ook zijn er diverse voorbeeldsieraden om de nodige inspiratie te geven. Meer informatie over de workshop vind je bij workshop sieraden maken.

Reserveer je plek voor de workshop via een e-mail met jouw/jullie namen en de datum van de workshop naar info@juulsjewelry.nl. Je kunt je ook aanmelden via 06-48219378 (bellen of appen). Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *