Reviews

Feestelijke workshop!

Workshops bij Juuls Jewelry zijn echt een feest! Je bent creatief bezig met mooie kralen, veters, hangers en veel andere materialen. Zelfs als je nog nooit een sieraad hebt gemaakt ga je wel naar huis met je eigen creatie, die je daarna met veel plezier gaat dragen. Julia geeft duidelijke uitleg en helpt iedereen tijdens de workshop (bij grotere groepen is hulp aanwezig!). Ik heb al meerdere workshops beleeft en heb elke keer mooie sieraden gemaakt.
Het is ook heel gezellig met andere deelnemers te praten en geïnspireerd raken van hun ideeën. Een aanrader deze workshop!

Ira

Lees alle reviews

Bijpassende sieraden

Toen ik geslaagd was voor de opleiding doktersassistente was Julia net begonnen met haar sieraden webshop Juuls Jewelry.  En voor de diploma uitreiking wil je er natuurlijk feestelijk uitzien, dus heb ik Julia gevraagd of ze voor mij oorbellen en een ketting wilde maken. Dat heeft ze gedaan en ik heb heel veel complimentjes gehad. Elke keer als ik de sieraden draag denk ik terug aan het moment van mijn diploma uitreiking en het moment dat Julia met haar webshop begon.

Monique

Lees alle reviews

Workshop sieraden

Ik heb de workshop Sieraden maken gevolgd van Juuls Jewelry. Het was een gezellige workshop met leuke dames! Er waren diverse voorbeelden waarmee we ideeën konden opdoen. Ik vond het leuk om te doen en erg leerzaam. Ik werd goed geholpen met advies over de juiste kleurencombinaties en de vorm van de ketting die ik maakte. De workshop was goed verzorgd met aardige en spontane gastvrouwen. Op het einde kregen we een mooi kado mee naar huis: ons eigen sieraad! Ik vind dit een erg leuk uitje om te doen met vriendinnen.

Sjanita

Lees alle reviews

Goede service

Ik heb een aantal sieraden besteld bij Juuls Jewelry. Een kettinkje, 2 armbanden en een paar oorbellen. Ze hebben een snelle levering van de sieraden, met een leuk decoratief zakje eromheen! Ik ben ook erg tevreden over de sieraden zelf; ze zijn zelfs mooier in het echt. Een echte aanrader dus om sieraden te kopen bij Juuls Jewelry. Ik ben dik tevreden!

Eveline

Lees alle reviews

Leuk kinderfeestje

Een geweldige middag voor mij en de kinderen, een heel leuk kinderfeestje. De kinderen zijn nog steeds enthousiast aan het sieraden maken.

Naomi

Lees alle reviews

Geweldige workshop

Workshop was geweldig. Alles was prima geregeld en er was enorm veel keus in de kralen en mogelijkheden. We hebben genoten en een mooi sieraad als aandenken.

Bianca

Lees alle reviews

Ketting naar wens!

De website www.juulsjewelry.nl was net online toen ik een mooie ketting zag, maar niet in de kleuren die ik graag wilde hebben. Gelukkig was dit voor Julia geen probleem maar juist een uitdaging! Ze vroeg wat mijn wensen waren en ik beschreef de kleuren die ze had gebruikt in een armband die wel op de site stond. Niet veel later ontving ik mijn ketting en ik ben er nog steeds heel blij mee.

Hannie

Lees alle reviews

Corona-proof workshop

Coronaproof een sieradenworkshop gedaan. Wat een gezellige, leerzame middag! Ik heb (voor t eerst in mijn leven) een prachtige ketting gemaakt. Ik ben niet creatief en had totaal geen ervaring; maar mbv Julia, die heel geduldig, alles wel een paar keer uitlegde, is het prima in orde gekomen. Julia is een fantastische, leuke gastvrouw, geduldig en heel kundig! Deze sieradenworkshop is echt een aanrader, voor jong en oud!!

Davina

Lees alle reviews

Leerzame workshop

Ik heb een workshop gevolgd van Juuls Jewelry. We werden warm ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. Er was ruime keuze in materialen. Vele verschillende soorten kralen zowel qua kleur als in vorm. Ieder kon naar eigen smaak een ketting maken. Ik heb wel vaker kettingen gemaakt maar ik heb tijdens deze workshop weer iets heel nieuws geleerd. Ik heb er een mooie ketting aan overgehouden die ik met veel plezier draag.

Corrie

Lees alle reviews

Inspiratie

In november volgde ik een workshop je eigen Sieraden maken bij Juuls Jewelry, samen met vijf andere vrouwen die ik amper kende. Wat me meteen opviel is dat Julia (en Annalinda) een fijne sfeer weet neer te zetten en ieder zich snel op haar gemak laat voelen. Niets is te gek en alles komt goed. De grote collectie aan materialen en de door Julia zelf gemaakte sieraden waren al snel de bron voor mijn inspiratie. Ik wist binnen een paar uur een multifunctionele ketting met diverse bedeltjes samen te stellen die heel goed te combineren zijn, ook op kleur. Dus ik heb nu "iedere dag een andere ketting". De ketting is zelfs als armband te gebruiken!. Met kleine aanwijzingen van zowel Julia als Annalinda heb ik een groots resultaat waar ik helemaal blij mee ben.

Angelique

Lees alle reviews

Ketting op bestelling

Bij een nieuw outfit hoort een nieuwe ketting. Ik heb Juuls Jewelry al een aantal keren gevraagd om bij mijn nieuwe outfit een passende ketting te maken. Zij luistert goed naar mijn wensen en ik mocht zelfs even neuzen tussen haar kralen om zo mee te helpen om tot de juiste kleuren te komen. Julia maakt er dan een mooie passende combinatie van. Elke keer weer een unieke ketting die ik met veel plezier draag. Ik krijg er regelmatig positieve reacties op als ik ze draag. Julia is ook goed in staat om een ketting te maken in verschillende stijlen. Precies passend bij de wensen van de klant.

Corrie

Lees alle reviews

Zelfgemaakt sieraad

Juuls Jewelry heeft hele mooie en hedendaagse sieraden! Bij Juuls Jewelry kun je voor elke gelegenheid en naar elke smaak iets vinden, voor jezelf of om cadeau te geven.
Maar wat heel bijzonder is dat Juuls Jewelry ook workshops sieraden maken organiseert! Die zijn altijd gezellig, leerzaam en inspirerend. Er zijn al heel wat verjaardagsfeesten en vrijgezellenparty's gevierd met de workshops van Juuls Jewelry! Zelfs als je niet zo van knutselen bent raak je enthousiast van creatieve ideeën om je heen en ga je naar huis met een mooi, zelfgemaakt sieraad.
Julia geeft heel duidelijk uitleg en helpt iedereen tijdens de workshops. Ook met ouderen die zelf niet zo veel kunnen weet Julia raad om samen met hun en de begeleiders sieraden te maken.
En kinderen zijn helemaal dol op kinderfeestjes sieraden maken bij Juuls Jewelry!

Nune

Lees alle reviews

Reacties

  1. Corona-proof: sieraden-workshop 17/10/20.
    Wat een gezellige, leerzame middag!
    Ik heb (voor t eerst in mijn leven) een prachtige ketting gemaakt. Ik ben niet creatief en had totaal geen ervaring; maar mbv Julia, die heel geduldig, alles wel een paar keer uitlegde, is het prima in orde gekomen. Julia is een fantastische, leuke gastvrouw, geduldig en heel kundig!
    Deze sieraden-workshop is echt een aanrader, voor jong en oud!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *