Ouder en kind workshop sieraden maken

Samen met je kind een sieradenworkshop doen, hoe leuk is dat! Bij deze gezellige creatieve ouder en kind sieradenworkshop leren jij en je kind alle kneepjes van het sieradenvak en gaan jullie zelf een sieraad maken. Jullie mogen zelf kiezen wat voor sieraad je gaat maken, dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger zijn. De workshop duurt 2 uur en wordt gegeven door Juuls Jewelry. We geven de workshop bij de bibliotheek Eindhoven, bibliotheek Best, bibliotheek Waalre en bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Bij de sieradenworkshop werk je met inspirerende materialen, zoals kralen, bedels, veertjes, kwastjes en koord, en gereedschap zoals tangen en een rijgbord. Na afloop ga je naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad.

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen, je zelfgemaakte sieraad, limonade en wat lekkers.

Regelmatig worden er sieradenworkshops georganiseerd bij Juuls Jewelry of in de bibliotheek. Kijk in de agenda wanneer en waar de workshops worden gegeven. De prijs is € 32,50 per persoon. Aanmelden/meer info: bel of app naar 06 – 48219378 of mail naar info@juulsjewelry.nl.

Programma
We beginnen met een drankje met wat lekkers erbij. Daarna geven we een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken, wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen. Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om je inspiratie te geven. Na de uitleg krijg je een bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is vooral een leuk gedeelte van de workshop, er is zoveel te kiezen!

Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt het ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard helpen we je waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en ga je naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad.

Waar?
De ouder en kind workshop vindt plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven, de bibliotheek in Best of bij de bibliotheek in Eindhoven.

Voor wie?
De sieradenworkshop is voor ouders en hun kinderen, leeftijd vanaf 7 jaar.

Wanneer?
Kijk in de agenda wanneer de ouder en kind workshops worden gegeven.

Prijs:
De prijs van de workshop is € 32,50 per persoon. Dat is inclusief uitleg en begeleiding, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade/koffie/thee en iets lekkers, het gemaakte sieraad en een leuk cadeauzakje om je sieraad in te bewaren.

Aanmelden:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van jullie namen, datum workshop, aantal personen en leeftijd van de kinderen (minimaal 7 jaar). Wij nemen dan contact met je op. Telefonisch of via whatsapp aanmelden kan ook: 06 – 482 193 78.

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor sieraden die je zou kunnen maken bij de workshop? Kijk dan in de webshop of bij de blogs bij Nieuws.