Ouder/kind workshop sieraden maken

Bij deze gezellige workshop leren jij en je kind alle kneepjes van het sieradenvak en gaan jullie zelf een sieraad maken. Jullie mogen zelf kiezen wat voor sieraad je gaat maken, dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger zijn. De workshop duurt 2 uur en wordt gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Bij de workshop werk je met inspirerende materialen, zoals kralen, bedels, veertjes, kwastjes, en koord en gereedschap zoals tangen en een rijgbord. Na afloop ga je naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad.

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen, je zelfgemaakte sieraad, limonade en wat lekkers.

Regelmatig worden er sieradenworkshops georganiseerd bij Juuls Jewelry in Eindhoven.  Kijk in de agenda wanneer de workshops worden gegeven. De prijs is € 31,50 per persoon. Aanmelden/meer info: bel of app naar 06 – 48219378 of mail naar info@juulsjewelry.nl.

Programma
We beginnen met een drankje met wat lekkers erbij. Daarna geven we een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken, wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen. Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om je inspiratie te geven. Na de uitleg krijg je een bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is vooral een leuk gedeelte van de workshop, er is zoveel te kiezen!

Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt het ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard helpen we je waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en ga je naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad.

Waar?
De workshop vindt plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Voor wie?
De sieradenworkshop is voor ouders en hun kinderen, leeftijd vanaf 7 jaar. We werken met kleine groepen, de workshop is voor maximaal 8 personen.

Wanneer?
Kijk in de agenda wanneer de ouder/kind workshops worden gegeven.

Prijs:
De prijs van de workshop is € 31,50 per persoon. Dat is inclusief uitleg en begeleiding, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade/koffie/thee en iets lekkers, het gemaakte sieraad en een leuk kadozakje om je sieraad in te bewaren.

Aanmelden:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van jullie namen, datum workshop, aantal personen en leeftijd van de kinderen (minimaal 7 jaar). Wij nemen dan contact met je op. Telefonisch of via whatsapp aanmelden kan ook: 06 – 482 193 78.

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor sieraden die je zou kunnen maken? Kijk dan in de webshop of bij de blogs bij Nieuws.