Kinderfeestje sieraden maken in Eindhoven

Ben je op zoek naar een origineel en creatief kinderfeestje? Kom dan naar sieradenatelier Juuls Jewelry! Wij geven al jaren sieradenworkshops voor volwassenen en nu dus ook voor kinderen!

We verzorgen kinderfeestjes Sieraden maken voor groepen van 6 tot 12 kinderen. Het kinderfeestje kan plaatsvinden bij jullie op locatie (regio Eindhoven) of bij Juuls Jewelry in Eindhoven en duurt 2 uur. De feestjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Een creatief, superleuk en kleurrijk kinderfeestje voor € 13,50 per kind.

Creatief kinderfeestje
Bij dit gezellige kinderfeestje leren de kinderen alle kneepjes van het sieradenvak en maken ze gebruik van inspirerende materialen. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad! De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken. Dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger zijn. Alles is dus mogelijk!

Het kinderfeestje is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen, de zelfgemaakte sieraden en limonade met iets lekkers. Na afloop maken we een groepsfoto van de kinderen met de nieuwe sieraden. Leuk als herinnering aan het kinderfeestje!

Programma 
We beginnen met limonade met wat lekkers erbij. Uiteraard wordt de jarige uitgebreid in het zonnetje gezet en gefeliciteerd. Daarna geven we een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken? Wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om de kinderen inspiratie te geven. Ieder kind krijgt dan een eigen bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is een leuk gedeelte van het feestje! Net alsof je in een snoepwinkel bent, er is zoveel te kiezen! Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt een ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard geven we een helpende hand waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en gaat ieder kind naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad en een leuke groepsfoto!

Waar?
Het feestje kan plaatsvinden op 2 locaties naar keuze:

 • Bij Juuls Jewelry in Eindhoven (Woensel)
 • Bij jullie thuis (omgeving Eindhoven) 

  Bij Juuls Jewelry is het kinderfeestje inclusief limonade, lekkernijen en alle materialen die nodig zijn voor de sieraden. 

  Is het feestje bij jullie thuis, dan zorg je zelf voor: 

  – hapjes en drankjes
  – een grote tafel waar de kinderen aan kunnen zitten
  – een extra tafel voor de bakjes met kralen      

Voor wie?
Het feestje is voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Ook jongens zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger.

Het feestje wordt gegeven voor minimaal 6 en maximaal 12 kinderen. Heb je een kleinere groep? Dan wordt een prijs gerekend voor 6 kinderen. Heb je een groep van meer dan 12 kinderen? Dan kijken we naar de mogelijkheden, in overleg.

Prijs:
Het kinderfeestje kost € 13,50 per kind. Dit is inclusief duidelijke uitleg, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade en iets lekkers, het gemaakte sieraad, een leuk kadozakje en natuurlijk de groepsfoto! 

Bij feestjes op locatie komen er de volgende reiskosten bij: 

 • Binnen Eindhoven: gratis
 • Tot 15 km rondom Eindhoven: € 5,00
 • Meer dan 15 km rondom Eindhoven: € 10,00
 • + evt. parkeerkosten

Wanneer?
Jullie kinderfeestje kan plaatsvinden op woensdag- en vrijdagmiddag en op zaterdag de hele dag. Ook andere dagen zijn mogelijk. Mail ons
via info@juulsjewelry.nl en we overleggen over een geschikte datum.

Meer informatie en reserveren: 
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van de naam van de jarige, leeftijd kinderen (minimaal 6 jaar), voorkeursdatum, gewenste locatie (bij Juuls Jewelry in Eindhoven of bij jullie thuis of op een andere locatie) en het aantal kinderen.

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Telefonisch reserveren kan ook:  06 – 482 193 78.


*Kinderworkshop in de kerstvakantie*

Op 4 januari 2019 van 13.30 tot 16.00 uur organiseren we een open kindersieradenworkshop bij Juuls Jewelry in Eindhoven! Alle kinderen vanaf 6 jaar kunnen meedoen aan deze creatieve workshop sieraden maken. Een gezellige creatieve middag bij Juuls Jewelry waar iedereen zelf een sieraad gaat maken!

Meer weten? Kijk bij kinderworkshop sieraden maken. Meedoen? Meld je aan via een mail aan info@juulsjewelry.nl.

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor leuke kindersieraden die je zou kunnen maken? Kijk bij inspiratiesieraden kinderfeestjes en kinderworkshops.

Sieradenworkshops voor volwassenen
Juuls Jewelry organiseert ook sieradenworkshops voor volwassenen! Leuk als vriendinnenuitje, teamuitje, familieuitje, verjaardag of vrijgezellenuitje 🙂

Interesse/meer weten? Kijk bij workshop Sieraden maken in Eindhoven.

Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!