Kinderfeestje sieraden maken in regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een origineel en creatief kinderfeestje? Dan moet je zijn bij  Juuls Jewelry! We geven al jaren sieradenworkshops aan volwassenen en sinds 2018 organiseren we ook sieradenfeestjes voor kinderen!

* We geven kinderfeestjes op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag. Reserveer je kinderfeestje via 06 – 482 193 78 of info@juulsjewelry.nl*

We verzorgen kinderfeestjes Sieraden maken voor groepen van 6 tot 10 kinderen. Het kinderfeestje vindt plaats bij jullie op locatie (regio Eindhoven). Het feestje duurt 2 uur en is voor kinderen vanaf 7 jaar.

Een creatief, superleuk en kleurrijk kinderfeestje voor € 18,50 per kind.

Creatief kinderfeestje
Bij dit gezellige kinderfeestje leren de kinderen alle kneepjes van het sieradenvak en maken ze gebruik van inspirerende materialen. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad! De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken. Dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger zijn. Alles is dus mogelijk!

Het kinderfeestje is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen duidelijke uitleg en natuurlijk de zelfgemaakte sieraden. Na afloop maken we een groepsfoto van de kinderen met de nieuwe sieraden. Leuk als herinnering aan het kinderfeestje!

Programma
We beginnen met een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken? Wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen?

Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om de kinderen inspiratie te geven. Ieder kind krijgt dan een eigen bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is een leuk gedeelte van het feestje! Net alsof je in een snoepwinkel bent, er is zoveel te kiezen! Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt een ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard geven we een helpende hand waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en gaat ieder kind naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad en een leuke groepsfoto!

Waar?
Het feestje vindt plaats bij jullie thuis of een andere door jullie gereserveerde locatie (omgeving Eindhoven). Het kinderfeestje is inclusief alle materialen en gereedschap die nodig zijn om de sieraden te maken. Is het feestje bij jullie thuis, dan zorg je zelf voor:

– hapjes en drankjes
– een grote tafel waar de kinderen aan kunnen zitten
– een extra tafel voor de bakjes met kralen

Voor wie?
Het feestje is voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Ook jongens zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger.

Het feestje wordt gegeven voor minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. Heb je een kleinere groep? Dan wordt een prijs gerekend voor 6 kinderen. Heb je een groep van meer dan 10 kinderen? Dan kijken we naar de mogelijkheden, in overleg.

We geven ook feestjes in het Engels! Also workshops English spoken!

Prijs:
Het kinderfeestje kost € 18,50 per kind. Dit is inclusief duidelijke uitleg, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, het gemaakte sieraad, een leuk cadeauzakje en natuurlijk de groepsfoto!

We komen bij je thuis op vele locaties! We waren al op feestjes in Someren, Oirschot, Best, Helmond, Geldrop, Eindhoven, Nuenen, Waalre, Son & Breugel, Den Bosch, Veghel, Uden, Veldhoven, Oisterwijk, Heeze, Boxtel, Riethoven en Valkenswaard. Kortom, regio Eindhoven en ver daaromheen!

Bij de feestjes komen er de volgende reiskosten bij:

  • Binnen Eindhoven: gratis
  • Tot 15 km rondom Eindhoven: € 5,00 – € 10,00
  • Meer dan 15 km rondom Eindhoven: € 10,00 – € 17,50
  • + evt. parkeerkosten

Wanneer?
Jullie kinderfeestje kan plaatsvinden op woensdag- en vrijdagmiddag en op zaterdag de hele dag. Ook andere doordeweekse dagen zijn mogelijk, in overleg. Het feestje duurt 2 uur. Mail ons via info@juulsjewelry.nl en we overleggen over een geschikte datum.

Meer informatie en reserveren:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van de naam van de jarige, leeftijd kinderen (minimaal 7 jaar), voorkeursdatum, locatie en het aantal kinderen.

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Telefonisch reserveren of via whatsapp kan ook:  06 – 482 193 78.

*Ouder en kind workshops*
We geven ook regelmatig open ouder en kind workshops bij Juuls Jewelry en de bibliotheek in Eindhoven, Best en Waalre. De workshops zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Een gezellige creatieve workshop met ouder en kind waar iedereen zelf een sieraad gaat maken! Kijk in de agenda voor de data. Meer info lees je bij Ouder/kind workshop. Aanmelden: stuur een mail met je naam, de namen en de leeftijd van de kinderen en de datum van de workshop aan info@juulsjewelry.nl. Telefonisch of via whatsapp aanmelden kan ook: 06 – 482 193 78.

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor leuke kindersieraden die je zou kunnen maken? Kijk bij de blogs bij Nieuws of bij inspiratiesieraden kinderfeestjes en kinderworkshops.

Sieradenworkshops voor volwassenen
Ook leuk om te weten: Juuls Jewelry organiseert ook sieradenworkshops voor volwassenen. Leuk als vriendinnenuitje, teamuitje, familieuitje, verjaardag of vrijgezellenuitje 🙂 Reserveer jullie workshop via 06-48219378 of info@juulsjewelry.nl.