Atelier

In het hart van Eindhoven is het atelier van Juuls Jewelry. Hier worden alle ontwerpen bedacht en gemaakt door sieradenontwerpster Julia Ingen-Housz.

julia Elk sieraad van Juuls Jewelry is handgemaakt en eigen ontwerp. Elk ontwerp heeft zijn eigen stijl en is uniek. Julia ontwerpt sieraden voor de webshop en in opdracht. Een sieraad van Juuls Jewelry is zowel vrouwelijk als stoer en past bij elke gelegenheid. Je vindt hier steeds iets nieuws, omdat er voortdurend nieuwe sieraden ontworpen en gemaakt worden.

African DreamVintage
Naast eigengemaakte ontwerpen heeft Juuls Jewelry ook originele vintage sieraden die al een heel leven achter zich hebben en daardoor uniek zijn om te dragen. Julia werkt ook met hergebruik van materialen. Je hebt bij Juuls Jewelry dus keuze uit nieuw ontworpen èn vintage sieraden.

kralenSieraden op maat en reparaties
Ook voor sieraden op maat en reparaties kun je terecht bij Juuls Jewelry. We maken graag een uniek sieraad voor je dat helemaal bij jouw stijl past. Kijk bij Sieraden op maat voor de mogelijkheden.

Reparaties
Is je favoriete sieraad stuk? Bij ons kun je terecht om je sieraad te laten repareren. Ook kun je je sieraad laten inkorten, verlengen, opnieuw laten rijgen, een nieuw slotje laten aanzetten, etc.

Je kunt je sieraad op afspraak langsbrengen in ons atelier in Eindhoven. We bekijken of en hoe we het kunnen repareren of aanpassen en geven direct een prijsopgave. Neem contact op via een mail naar info@juulsjewelry.nl, het contactformulier of via een telefoontje of app naar 06-48219378.

Stoer en vrouwelijk
In 2011 is Julia begonnen met het ontwerpen van sieraden. Na het volgen van een sieradencursus en een cursus edelsmeden heeft ze zich gespecialiseerd in het ontwerpen van kettingen en armbanden in een natuurlijke stoere en vrouwelijke stijl.

Kinderfeestjes en kinderworkshops sieraden maken
Juuls Jewelry verzorgt sinds 2018 kinderfeestjes Sieraden maken voor groepen van 6 tot 12 kinderen, in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Interesse/meer weten? Kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven. Ook organiseren we elke schoolvakantie bij Juuls Jewelry een kinderworkshop sieraden maken. Check de agenda voor de open kinderworkshops!

Workshops sieraden maken
Sinds 2016 geeft Juuls Jewelry workshops Sieraden maken in Eindhoven. Wil je ook je eigen sieraden leren maken? Zoek je een leuk uitje met familie, vriendinnen of collega’s? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. De workshop vindt plaats in Eindhoven of bij jou op locatie. Je leert in 2,5 uur de kneepjes van het sieradenvak en maakt je eigen sieraad. Je kunt met een eigen groepje komen of aanmelden voor een van de open workshops, check hiervoor de agenda. Ook geven we sieradenworkshops op locatie bij bedrijven en instellingen. Meer weten of aanmelden? Kijk bij Workshop Sieraden maken. We zien je graag bij een van onze workshops!

Kleurrijk
Julia is steeds op zoek naar nieuwe ideeën en verwerkt deze direct in haar ontwerpen. Je zult dus steeds iets nieuws aantreffen op deze website.