Workshop sieraden maken in Eindhoven

Wil je ook zelf sieraden leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief groepsuitje met vriendinnen, familie of collega’s? Organiseer je een teamuitje, vrijgezellenuitje, verjaardagsuitje of bedrijfsuitje? Meld jullie dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven bij jullie op locatie of bij Juuls Jewelry in Eindhoven. De prijs is € 34,50 p.p. inclusief uitleg en begeleiding, alle materialen, gebruik gereedschap en het gemaakte sieraad. Vanaf 4 personen.

Ook geven wij groepsworkshops en teamuitjes bij bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven, vanaf 8 personen. Meer informatie vind je bij Bedrijfsworkshops en teamuitjes sieraden maken. Informeer naar de mogelijkheden via info@juulsjewelry.nl.

* Reserveer je workshop via whatsapp/tel 06 – 482 193 78 of mail naar info@juulsjewelry.nl*

De workshop Sieraden maken is een gezellige en creatieve workshop waar je alle kneepjes van het sieradenvak leert en gebruik maakt van inspirerende materialen. Na afloop ga je naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad! Je hebt alle vrijheid in de keuze van welk sieraad je gaat maken, dit kan een armband, ketting, enkelbandje, tashanger, paar oorbellen of een sleutelhanger zijn.


Je kunt kiezen uit de volgende sieradenworkshops:  

  • Open workshop: als je bent met 1 of 2 personen kun je meedoen met een open sieradenworkshop bij Juuls Jewelry in Eindhoven. De data staan hieronder.
  • Groepsworkshop: een workshop bij jullie op locatie of bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Vanaf 4 personen. Datum, tijdstip en locatie in overleg via 06- 482 193 78 of info@juulsjewelry.nl.
  • Groepsworkshop/teamuitje bij bedrijven en instellingen: voor jullie teamuitje/personeelsuitje voor cliënten, leden, bewoners, gasten of medewerkers. Workshop kan vanaf 8 personen. Kijk voor meer informatie bij Bedrijfsworkshops en teamuitjes sieraden maken.
  • Ouder en kind workshop Sieraden maken: voor ouders en hun kinderen vanaf 7 jaar. Kijk bij ouder/kind workshop sieraden maken voor meer informatie.
  • Kinderfeestje Sieraden maken: voor kinderen vanaf 7 jaar in de regio Eindhoven. Kijk voor meer informatie bij Kinderfeestje Sieraden maken.
  • We geven de workshops ook in het Engels! Also English spoken!

Data open workshops:

22 juni 2024 12.00 – 14.30 Workshop sieraad maken (volwassenen, locatie: Juuls Jewelry Eindhoven) 
10 aug 2024 14.00 – 16.00 Ouder en kind workshop sieraden maken (locatie: Juuls Jewelry Eindhoven)
31 aug 2024 13.30 – 16.00 Workshop sieraad maken(volwassenen, locatie Juuls Jewelry Eindhoven)
14 sept 2024 14.00 – 16.00 Ouder en kind workshop sieraden maken (locatie: Juuls Jewelry Eindhoven)

Zomer/najaar 2024 13.00 – 15.00 Ouder en kind workshop sieraden maken (locatie: Bibliotheek Eindhoven)
Zomer/najaar 2024 10.00 – 12.00 Ouder en kind workshop sieraden maken (locatie: Bibliotheek Waalre)


Sieradenworkshop reserveren:
 mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop en het aantal personen. Je kunt ook telefonisch of via whatsapp aanmelden: 06 – 482 193 78.

*Eigen workshop*
Liever een workshop doen met een eigen groepje? Gaan jullie een vrijgezellendag, zussendag, teamuitje, vriendinnendag of verjaardag vieren? Organiseer dan je eigen sieradenworkshop! Dat kan al vanaf 4 personen. Je kunt zelf een datum en plaats kiezen. De workshop vindt plaats op jullie locatie of in overleg bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

In overleg plannen we een workshop voor jullie groep op een datum/tijdstip/plaats naar keuze. Mail ons via info@juulsjewelry.nl.

De prijs is € 34,50 p.p. inclusief alle materialen en excl. reiskosten.

Aanmelden is eenvoudig: mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, voorkeursdatum workshop, locatie en het aantal personen. 

Onderwerpen van de workshop:
– Welke materialen gebruik je en hoe: soorten kralen, kettelstiften, kalotjes, knijpkralen, elastisch draad, staaldraad, jasseron, memory wire, katoenen koord, waxkoord, slotjes, etc.
– Welk gereedschap gebruik je en hoe: tangetjes, draad, rijgbord, klemmetjes
– De basistechnieken van een sieraad maken: rijgen, kettelen of knopen
– Gebruik van accessoires:  bedels, gekettelde kralen, kwastjes, hangers, koord en lint
– Uitleg over de afwerking van een sieraad: slotjes, ringetjes, knijpkralen, knopen leggen

*Open workshop*
Wil je individueel of met iemand samen deelnemen, meld je dan aan voor een open workshop. Deze workshops worden gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Bovenaan en in de agenda vind je de data. Aanmelden is eenvoudig: stuur een mail naar info@juulsjewelry.nl. Vermeld in je mail de datum van de workshop en het aantal personen. 

*Eigen workshop*
Je kunt ook met een eigen groep deelnemen, bijvoorbeeld met vriendinnen, familie of collega’s. In overleg kiezen we een datum en plaats. Eigen workshops worden gegeven vanaf 4 personen. De workshop wordt bij jullie thuis, op een externe locatie of bij Juuls Jewelry in Eindhoven gegeven, alles in overleg. De workshop is geschikt voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje, teamuitje, vrijgezellendag, verjaardag of baby-shower. Stuur ons een mail om de mogelijkheden te bespreken via info@juulsjewelry.nl.

*Groepsworkshop bij bedrijven en instellingen*
Juuls Jewelry geeft ook sieradenworkshops bij bedrijven en instellingen. Zoek je een leuke, creatieve activiteit voor jullie team, personeelsuitje van jullie instelling of bedrijf? Dan is een sieradenworkshop iets voor jullie! Ook heren zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger. Kijk bij Workshops bij bedrijven en instellingen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via 06 – 482 193 78 of info@juulsjewelry.nl.

Creatieve workshop
Iedereen van jong tot oud kan een sieraad naar keuze leren maken, ook zonder ervaring. Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd! Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie. Je kunt kiezen uit iets makkelijks of wat moeilijker en er liggen diverse voorbeelden klaar. Er is een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden voor iedereen beschikbaar, zoals kralen, bedels, veters, koord, rijgdraad, tangetjes en andere benodigdheden. Neem ook gerust je oude sieraden mee om ze te hergebruiken. Het wordt een gezellige creatieve workshop!

Programma

We beginnen met koffie en thee met wat lekkers. Dan volgt een duidelijke instructie. Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord), waar moet je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. Er zijn vele voorbeelden aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag. We helpen je waar nodig en geven uitleg en tips. Na 2,5 uur ronden we af en gaat iedereen naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad!

Filmpjes en foto’s bekijken van onze workshops en sieraden
Hieronder zie je in 30 seconden hoe onze gezellige sieradenworkshops eraan toegaan! Meer filmpjes vind je op de pagina Video’s.  Via de filmpjes en video’s van eerdere workshops krijg je direct een indruk hoe onze workshops gegeven worden en welke sieraden je kunt maken. Ook bij de Nieuws en de instagram- en facebookpagina van Juuls Jewelry vind je foto’s en filmpjes van de workshops, gemaakte sieraden, kinderfeestjes, bedrijvenworkshops en veel meer. Like/volg onze pagina’s en je blijft op de hoogte: instagrampagina  facebookpagina Juuls Jewelry 

Ruime keuze
Iedereen gaat naar huis met een uniek eigen sieraad. Alle materialen die je hierbij gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen, er komen dus geen extra materiaalkosten bij. Bij deze workshop heb je veel vrijheid en keuze in wat je wilt maken. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
– lange of korte ketting
– armband
– enkelbandje
– telefoonkoord
– sleutelhanger of tashanger
– oorbellen

Locatie 
De workshops vinden naar keuze plaats bij jullie op locatie (regio Eindhoven) of bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

De sieradenworkshop is inclusief alle materialen en koffie/thee met iets lekkers. Je gemaakte sieraad mag je mee naar huis nemen en na afloop maken we een mooie groepsfoto met de gemaakte sieraden. De foto wordt via e-mail of whatsapp nagestuurd.

Workshop sieraden maken
– Locatie: Naar keuze op jullie locatie of bij Juuls Jewelry in Eindhoven
– Aantal personen: minimaal 4
– Bedrijven/instellingen/grote groepen: alleen op locatie (8 – 24 personen)
– Datum en tijdstip: zie agenda of mail ons voor een datum/tijd in overleg (via info@juulsjewelry.nl)
– Prijs: € 34,50 p.p.
– Inclusief: Alle materialen die je gebruikt voor je sieraad, gebruik gereedschappen, onbeperkt koffie/thee en lekkernijen.
– Na afloop ontvangen jullie per whatsapp een leuke groepsfoto waarop jullie de gemaakte sieraden dragen.

*Geef een Workshopvoucher kado!*
Zoek je een origineel kado? Voor moederdag, verjaardag, speciale gelegenheid of een feestdag? Geef een sieradenworkshop kado die jullie samen kunnen doen! Je kunt bij ons een gratis kadovoucher bestellen via info@juulsjewelry.nl. De voucher wordt ingevuld met jouw persoonlijke gegevens. Je ontvangt de voucher via e-mail. In overleg kiezen we dan een datum dat de workshop plaats kan vinden, of jullie doen mee met een van de open workshops.

* Aanmelden open workshop:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop (zie bovenaan) en het aantal personen. Wij nemen dan contact met je op.

* Aanmelden eigen groepsworkshop:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, gelegenheid, voorkeursdatum, locatie en aantal personen. Wij nemen dan contact met je op.

* Aanmelden groepsworkshop/teamuitje: (8 – 20 personen)
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van naam bedrijf/instelling, adres, voorkeursdatum en aantal deelnemers. We nemen dan contact met je op.

Telefonisch of via whatsapp informeren/aanmelden kan ook:  06 – 482 193 78

Kinderfeestjes en ouder en kind sieradenworkshops
We organiseren ook kinderfeestjes en workshops sieraden maken voor ouders en kinderen vanaf 7 jaar in de regio Eindhoven. Kijk voor meer info en aanmelden bij ouder en kind workshop sieraden maken en bij Kinderfeestje Sieraden maken.

Facebook en instagram
Volg je de facebookpagina van Juuls Jewelry en de instagrampagina van Juuls Jewelry al? Daar vind je leuke tips en nieuwtjes over onze sieraden, sieradenworkshops, kinderfeestjes, sieradentrends, nieuwtjes en veel meer. Like ons en je blijft op de hoogte.

Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *