Agenda

* Open sieradenworkshops
Hier vind je de data van onze open sieradenworkshops.  Aanmelden doe je via info@juulsjewelry.nl. Vermeld altijd je naam, de datum van de workshop en het aantal deelnemers. Zit een workshop vol? Plan dan je eigen workshop, dat kan al vanaf 4 personen! Mail naar info@juulsjewelry.nl en we plannen een datum. Bellen/appen kan ook: 06-48219378.

* Reserveer je workshop of kinderfeestje via 06 – 482 193 78 of mail naar info@juulsjewelry.nl*

* Eigen sieradenworkshop
Wil je graag met een eigen groepje een workshop doen en zelf een datum plannen voor jullie eigen workshop? Dat kan al vanaf 4 personen! Mail naar info@juulsjewelry.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bellen of appen kan ook: 06 – 482 193 78.

* Groepsworkshop bij bedrijven en instellingen
Juuls Jewelry geeft ook sieradenworkshops bij bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven, als teamuitje en bedrijfsuitje. Wil je een sieradenworkshop organiseren voor collega’s, medewerkers, gasten of cliënten? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@juulsjewelry.nl. Bellen kan ook: 06 – 482 193 78.

* Kinderfeestje Sieraden maken
Heb je een kinderfeestje te vieren? We verzorgen kinderfeestjes sieraden maken in Eindhoven en omstreken. De feestjes kunnen bij je thuis of op een andere locatie gevierd worden en zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Interesse/reserveren: mail naar info@juulsjewelry.nl of kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.

* Kinderworkshop en Ouder/kind workshop sieraden maken
We organiseren ook open workshops sieraden maken voor kinderen en ouder/kind, vanaf 7 jaar. Je vindt de data van de workshops hieronder in de agenda. Aanmelden doe je via een mail naar info@juulsjewelry.nl.


 • 08 april 2023

  Ouder/kind workshop sieraden maken in Eindhoven

  14:00 - 16:00

  Bij deze gezellige creatieve workshop leren jij en je kind in 2 uur alle kneepjes van het sieradenvak en gaan jullie zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt en er is een ruime keuze in prachtige kleurrijke materialen. De workshop wordt gegeven in Eindhoven bij Juuls Jewelry.

  Lees meer

 • 03 mei 2023

  Ouder/kind workshop sieraden maken (locatie: Bibliotheek Witte Dame Eindhoven)

  14:00 - 16:00

  Bij deze gezellige creatieve workshop leren jij en je kind in 2 uur alle kneepjes van het sieradenvak en gaan jullie zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt en er is een ruime keuze in prachtige kleurrijke materialen. Extra leuk: de workshop is voor ouder en kind. De workshop wordt gegeven in bij Bibliotheek Witte Dame in Eindhoven. Aanmelden: via de bibliotheek Eindhoven.

  Lees meer

 • 20 mei 2023

  Moederdagworkshop sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Het is bijna moederdag! Geef je moeder dit prachtige cadeau en kom samen met je moeder naar de moeder/dochter workshop sieraden maken bij Juuls Jewelry! Bij deze gezellige creatieve workshop leren jij en je moeder in 2,5 uur alle kneepjes van het sieradenvak en gaan jullie zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt en er is een ruime keuze in prachtige kleurrijke materialen. De workshop wordt gegeven in Eindhoven bij Juuls Jewelry.

  Lees meer

 • 10 juni 2023

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven (volwassenen)

  13:30 - 16:00

  Bij deze gezellige creatieve workshop leer je in 2,5 uur alle kneepjes van het sieradenvak en ga je zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt en er is een ruime keuze in prachtige materialen. De workshop wordt gegeven in Eindhoven bij Juuls Jewelry.

  Lees meer

 • 15 juli 2023

  Kinderworkshop sieraden maken in Eindhoven

  14:00 - 16:00

  Speciaal voor alle creatieve kinderen die sieraden willen leren maken organiseren we de kinderworkshop sieraden maken! Je mag zelf kiezen wat je maakt: een ketting, armbandje, sleutelhanger of oorbellen. Er zijn veel leuke voorbeeldsieraden en natuurlijk zijn er heel veel mooie kralen, bedels, kwastjes en andere mooie materialen!

  Lees meer

 • 22 september 2023

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven (volwassenen)

  13:30 - 16:00

  Bij deze gezellige creatieve workshop leer je in 2,5 uur alle kneepjes van het sieradenvak en ga je zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt en er is een ruime keuze in prachtige materialen. De workshop wordt gegeven in Eindhoven bij Juuls Jewelry.

  Lees meer