Agenda

* Open sieradenworkshops
In deze agenda vind je de open sieradenworkshops. Ben je alleen of met z’n tweeën, en wil je meedoen met een open workshop? Kijk hieronder voor de data en tijden. De workshops worden bij Juuls Jewelry in Eindhoven gegeven. De open workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers. Aanmelden doe je via een e-mail naar info@juulsjewelry.nl. Aanmelden kan ook via het contactformulier. Vermeld de datum van de workshop en het aantal personen bij je bericht. 

* Eigen sieradenworkshops
Wil je graag met een eigen groepje een workshop doen en zelf een datum plannen voor jullie eigen workshop? Dat is al mogelijk vanaf 4 personen! Mail naar info@juulsjewelry.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan ook: 06-48219378.

* Workshops bij bedrijven en instellingen
Bent u van een bedrijf of instelling en wilt u een sieradenworkshop organiseren voor uw cliënten? Juuls Jewelry geeft ook sieradenworkshops op locatie bij bedrijven en instellingen aan cliënten, bewoners en medewerkers. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@juulsjewelry.nl.

* Kinderfeestjes Sieraden maken
Wij verzorgen kinderfeestjes sieraden maken voor groepen van 6 tot 12 kinderen in Eindhoven en omstreken. De feestjes kunnen bij je thuis of bij Juuls Jewelry gevierd worden. Interesse/meer weten? Mail naar info@juulsjewelry.nl en kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.

* Kinderworkshops Sieraden maken
We organiseren elke schoolvakantie bij Juuls Jewelry een open kinderworkshop. Een creatieve sieradenworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar uit Eindhoven en omstreken. De eerstvolgende kinderworkshop is in de kerstvakantie. Je vindt de datum in de agenda. Aanmelden doe je via een mail naar info@juulsjewelry.nl.


 • 28 december 2018

  Workshop feestsieraden maken (kerstvakantie)

  13:30 - 16:00

  Zin om je eigen sieraden te leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s in de kerstvakantie? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 04 januari 2019

  Kinderworkshop sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Speciaal voor alle creatieve kinderen die zin hebben om in de kerstvakantie sieraden te leren maken organiseren we de kinderworkshop sieraden maken! Je mag zelf kiezen wat je maakt: een ketting, armbandje, sleutelhanger of oorbellen. Er zijn veel leuke voorbeeldsieraden om ideeën op te doen en natuurlijk zijn er heel veel mooie kralen, bedels, kwastjes… Lees meer

 • 19 januari 2019

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje? Doe dan mee aan de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 16 februari 2019

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Op zoek naar een leuk en creatief uitje? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! In deze gezellige creatieve workshop leer je alle kneepjes van het sieradenvak. De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 09 maart 2019

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Op zoek naar een leuk en creatief uitje in de voorjaars/carnavalsvakantie? Wil je zelf sieraden leren maken? Kom dan naar de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 13 april 2019

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Wil jij ook je eigen sieraden leren maken? Op zoek naar een leuk en creatief uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer

 • 04 mei 2019

  Workshop Sieraden maken in Eindhoven

  13:30 - 16:00

  Wil je zelf sieraden leren maken? Meld je dan aan voor de workshop sieraden maken! Je leert in 2,5 uur alle kneepjes van het sieradenvak en gaat zelf een sieraad maken! De workshop duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Eindhoven.

  Lees meer