Veilig betalen

Betalen op een veilige manier kan bij Juuls Jewelry op een aantal manieren. Tijdens het betaalproces krijg je, na het invoeren van je adres, automatisch de juiste keuzes voorgelegd.

Land

Overschrijving per bank

Paypal (creditcard)

Nederland

   

België

   

Duitsland

   

Overige landen

   

Overschrijving:
Het totaalbedrag kun je overmaken naar: IBAN rekening NL14INGB0008253789 t.n.v. Juuls Jewelry te Eindhoven IBAN/sepa: NL14INGB0008253789 BIC: INGBNL2A Juuls Jewelry verstuurt jouw bestelling zodra je betaling is ontvangen. Met deze methode van betaling duurt het in de regel een paar dagen langer voordat het pakje verstuurd wordt.

Betalen met PayPal
PayPal is een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een e-mailadres heeft. Je kunt veilig online betalen gebruikmakend van je creditcard of bankrekeningnummer. PayPal gebruikt SSL technologie om jouw informatie versleuteld en veilig over het internet te versturen. Juuls Jewelry krijgt geen gevoelige financiele informatie zoals je creditcard- of je bankrekeningnummer te zien. Ook voor deze manier van betaling geldt dat Juuls Jewelry de betaling meteen in kan zien en jouw bestelling nog dezelfde dag verstuurd kan worden, mits op voorraad en voor 16.00 uur besteld. Hoe werkt Paypal?

  • Je bestelt een product bij Juuls Jewelry
  • Kies tijdens het bestelproces voor Paypal als betaalmethode
  • Je kunt nu op 2 manieren verder gaan met de betaling:
    • direct via de creditcard keuzemogelijkheid. Kies dan voor ‘ik ben geen klant’. Je hoeft dan geen account aan te maken maar kunt direct je creditcardgegevens opgeven en je betaling afhandelen.
    • Je kunt ook een account aanmaken en daar jouw creditcardgegevens achterlaten zodat je de volgende keer met een klik je betaling kunt afhandelen.
  • Voor beide manieren geldt dat je nu de gevraagde gegevens verder invult en de betaling goedkeurt.
  • Zowel jij als Juuls Jewelry ontvangen een bericht dat de bestelling is betaald.
  • Bekijk www.paypal.nl voor meer informatie over Paypal

Workshops en kinderfeestjes
Als je deelneemt aan een workshop wordt vooraf via eem schriftelijke bevestiging de totaalprijs afgesproken en kun je contant of per pin betalen tijdens de workshop of het kinderfeestje.