Workshops bij bedrijven en instellingen
🇬🇧

Zoekt u een leuke activiteit voor uw cliënten, bewoners, gasten, teamleden of collega’s? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken! Juuls Jewelry geeft sieradenworkshops op locatie bij bedrijven en (zorg)instellingen in Eindhoven en omstreken vanaf 12 personen.

Creatieve activiteit voor medewerkers, cliënten en bewoners
De workshop sieraden maken is een gezellige en creatieve workshop waar iedereen zelf een sieraad naar keuze gaat maken. De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats bij u op locatie in uw bedrijf of instelling. Het minimale aantal personen is 12. Een creatieve workshop waar de deelnemers gebruik maken van inspirerende materialen. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad!  Iedereen heeft alle vrijheid in de keuze van welk sieraad ze willen maken, dit kan een armband, ketting, paar oorbellen of een sleutelhanger zijn. Uiteraard wordt iedere deelnemer deskundig begeleid en geholpen waar nodig, zodat iedereen zelf een prachtig sieraad maakt!

Iedereen van jong tot oud kan een sieraad leren maken, ook zonder ervaring! Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd! Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie. Je kunt kiezen uit iets makkelijks of wat moeilijker en er liggen diverse voorbeelden klaar. Er is een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden voor iedereen beschikbaar, zoals kralen, bedels, veters, koord, rijgdraad, tangetjes en andere benodigdheden. Het wordt een gezellige creatieve workshop!

Onderwerpen van de workshop:
– Welke materialen gebruik je en hoe: soorten kralen, kettelstiften, kalotjes, knijpkralen, elastisch draad, staaldraad, jasseron, memory wire, katoenen koord, waxkoord, slotjes, etc.
– Welk gereedschap gebruik je en hoe: tangetjes, draad, rijgbord,  klemmetjes
– De basistechnieken van een sieraad maken: rijgen, kettelen of knopen
– Gebruik van accessoires:  bedels, gekettelde kralen, kwastjes, hangers, koord en lint
– Uitleg over de afwerking van een sieraad: slotjes, ringetjes, knijpkralen, knopen leggen

Programma
We beginnen met een korte instructie. Welke sieraden kun je maken? Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord)? Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn vele voorbeelden aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag. Je krijgt een bakje en mag kralen, bedels, kwastjes en koord gaan uitzoeken. Dan ga je een mooi patroon van kralen op je rijgbord leggen en je sieraad maken. We helpen je waar nodig en geven uitleg en tips. Na 2,5 uur ronden we af en gaat iedereen naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad!

Ruime ervaring met workshops bij instellingen en bedrijven
Juuls Jewelry geeft sinds 2016 workshops bij bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven, met name zorginstellingen. We gaven workshops aan meisjes van 12 – 17 jaar tot aan ouderen van 70+. Ook heeft Juuls Jewelry ruime ervaring met het geven van workshops aan cliënten of bewoners met een beperking, in alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen.

De ervaring leert dat de deelnemers het een heerlijke ontspannen activiteit vinden en er ook nog eens een prachtig sieraad aan overhouden dat ze kunnen dragen! Uiteraard helpen we waar nodig en geven we begeleiding. Ook de mannen kunnen meedoen! Zij kunnen een stoere armband maken met veters en koord of een sleutelhanger.

Benieuwd naar eerdere workshops die we gegeven hebben bij bedrijven en instellingen? Neem dan eens een kijkje bij de blogs over het personeelsuitje Udens College, de ouderenworkshops, de jongerenworkshops, de workshop bij Camping Slot Cranendonck, de workshop bij Lunetzorg Eckartdalde workshop van regioteam directiesecretaresses, de workshop bij Jeugdzorg in Deurne, en de blog over het teamuitje van een kinderdagverblijf.

Workshop sieraden maken op locatie
– Sieraad: naar keuze een armband, ketting, oorbellen of sleutelhanger (kan ter plekke worden gekozen)
– Aantal personen: minimaal 12 en maximaal 24 (meer personen in overleg)
– Inclusief: Alle kralen, materialen en basisonderdelen, duidelijke uitleg, diverse voorbeeldsieraden, gebruik gereedschappen, deskundige begeleiding en het gemaakte sieraad
– Locatie: bij uw bedrijf/instelling (regio Eindhoven)
– Datum en tijdstip: in overleg (zie hieronder bij aanmelden)
– Prijs: mail naar info@juulsjewelry.nl voor een offerte
– We spreken ook Engels! Also English spoken!

Meer informatie en aanmelden:
Wilt u een sieradenworkshop organiseren bij uw organisatie? Mail naar info@juulsjewelry.nl. voor een offerte. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Telefonisch informeren/aanmelden kan ook:  06-482 193 78.