Groepsworkshops bedrijven en instellingen

Leuk idee voor een teamuitje, een leuke groepsactiviteit met jullie personeel, cliënten, bewoners, gasten, teamleden of collega’s? Dan is een workshop sieraden maken een goed idee! Juuls Jewelry geeft sieradenworkshops op locatie bij bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven en omstreken voor groepen van 8 tot 24 personen.

Creatieve groepsactiviteit voor teams, medewerkers en collega’s
De workshop sieraden maken is een gezellige en creatieve workshop waar iedereen zelf een sieraad naar keuze gaat maken. De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats op locatie in jullie bedrijf of instelling. Het minimale aantal personen is 8. Een creatieve workshop waar de deelnemers gebruik maken van inspirerende materialen. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad! Iedereen heeft alle vrijheid in de keuze van welk sieraad ze willen maken, dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of een sleutelhanger zijn. Uiteraard wordt iedere deelnemer deskundig begeleid en geholpen waar nodig, zodat iedereen zelf een prachtig sieraad maakt!


Iedereen van jong tot oud kan een sieraad leren maken, ook zonder ervaring! Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd! Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie. Je kunt kiezen uit iets makkelijks of wat moeilijker en er liggen diverse voorbeelden klaar. Er is een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden voor iedereen beschikbaar, zoals kralen, bedels, veters, koord, rijgdraad, tangetjes en andere benodigdheden. Het wordt een gezellige creatieve workshop!

Onderwerpen van de workshop:
– Welke materialen gebruik je en hoe: soorten kralen, kettelstiften, kalotjes, knijpkralen, elastisch draad, staaldraad, jasseron, memory wire, katoenen koord, waxkoord, slotjes, etc.
– Welk gereedschap gebruik je en hoe: tangetjes, draad, rijgbord,  klemmetjes
– De basistechnieken van een sieraad maken: rijgen, kettelen of knopen
– Gebruik van accessoires:  bedels, gekettelde kralen, kwastjes, hangers, koord en lint
– Uitleg over de afwerking van een sieraad: slotjes, ringetjes, knijpkralen, knopen leggen

Programma
We beginnen met een korte instructie. Welke sieraden kun je maken? Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord)? Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag. Je krijgt een bakje om daarmee kralen, bedels, kwastjes en koord te gaan uitzoeken. Dan ga je een mooi ontwerp van kralen op je rijgbord leggen en je sieraad maken. We helpen je waar nodig en geven uitleg en tips. Na 2,5 uur ronden we af en gaat iedereen naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad!

Ruime ervaring met groepsworkshops bij bedrijven en instellingen
Juuls Jewelry geeft sinds 2016 sieradenworkshops bij bedrijven en instellingen in de regio Eindhoven. We geven sieradenworkshops aan teams, cliënten, leerlingen, medewerkers en vrijwilligers. Ook heeft Juuls Jewelry ruime ervaring met het geven van workshops aan cliënten en bewoners met een beperking, in alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen.

De ervaring leert dat de deelnemers onze sieradenworkshop een heerlijke ontspannen activiteit vinden en er ook nog eens een prachtig sieraad aan overhouden dat ze kunnen dragen! Uiteraard helpen we waar nodig en geven we begeleiding. De workshop is leuk voor jong en oud. Ook de mannen kunnen meedoen! Zij kunnen een stoere armband maken met veters en koord of een sleutelhanger.

Benieuwd naar eerdere workshops die we gegeven hebben bij bedrijven en instellingen? Neem dan eens een kijkje bij de blogs bij Nieuws over  personeelsuitje Udens College, de ouderenworkshops, de jongerenworkshops, de workshop bij Camping Slot Cranendonck, de workshop bij Lunetzorg Eckartdalde workshop van regioteam directiesecretaresses, de workshop bij Jeugdzorg in Deurne, en de blog over het teamuitje van een kinderdagverblijf.

Teamuitje workshop sieraden maken
– Sieraad: naar keuze een armband, ketting, enkelbandje, oorbellen of sleutelhanger (kan ter plekke worden gekozen)
– Aantal personen: minimaal 8 en maximaal 24 (meer personen in overleg)
– Inclusief: Alle kralen, materialen en basisonderdelen, duidelijke uitleg, diverse voorbeeldsieraden, gebruik gereedschappen, deskundige begeleiding en het gemaakte sieraad
– Locatie: bij uw bedrijf/instelling (regio Eindhoven)
– Datum en tijdstip: in overleg (zie hieronder bij aanmelden)
– Prijs: € 32,50 p.p. inclusief instructie, alle materialen, gebruik gereedschap en het gemaakte sieraad.
– Wij geven ook workshops in het Engels! Workshops are also possible in English! 🇬🇧

Meer informatie en aanmelden:
Wilt u voor uw een sieradenworkshop organiseren bij uw organisatie? Mail naar info@juulsjewelry.nl. voor de data en mogelijkheden. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Telefonisch informeren/reserveren kan ook:  06 – 482 193 78.