Sieraden op maat

Heb je een speciale gelegenheid of wil je een bijzonder kado geven? Heb je een idee voor een speciaal sieraad? We kunnen het helemaal op maat maken voor je. Eerst inventariseren we je wensen. Dit kan via de mail maar ook persoonlijk. Je komt dan langs in ons atelier en mag zelf een keuze maken uit ons assortiment kralen en bedels. Heb je al een ontwerp in gedachten? Wij maken het voor je. Laat je het ontwerp liever aan ons over? Ook dat kan. Je krijgt gegarandeerd een prachtig sieraad dat helemaal naar jouw smaak gemaakt is. Uiteraard in goed overleg.

Enkele voorbeelden van sieraden op maat die we ontworpen hebben:

Trui wilde voor haar bruiloft een lange, 3-delige bruidsketting in Ibizastijl met cognackleurig suede koord en zilverkleurige fournituren, compleet met choker en lange koorden aan de voor- en achterkant. Je leest er alles over in deze blog.

20171101_170008Berdian zocht een sieradenset om cadeau te geven aan haar jarige moeder: een ketting met bijpassende armband in rood en goudtinten passend bij een rood kledingstuk. Berdian had in de webshop een mooie rode armband gezien en wilde daar een bijpassende ketting bij. Hier zie je het resultaat: een ketting en armband in dezelfde stijl en kleursetting.

2015-07-20 12.20.41Irene wilde graag een wikkelarmband in blauwtinten om kado te geven aan een vriendin die zwanger was van een tweeling. Ze wilde graag een armband met verschillende soorten kralen in lichtblauwe, witte, zilveren en donkerblauwe kleuren. Aan de armband kwamen ook 2 bedels die de tweeling symboliseerden. Na de geboorte zijn de bedels vervangen door mooie zilveren bedels met daarin de namen van de tweeling gegraveerd en de symbolen hobbelpaard en kinderwagen.

2015-12-21 16.23.06Marijke wilde een kado voor onder de kerstboom: 3 kettingen. Een voor haarzelf, 1 voor haar dochter en 1 voor haar schoondochter. Ze wilde de kettingen alledrie in de tinten grijs, wit, zwart en zilver. De kettingen moesten in dezelfde stijl zijn maar wel met kleine verschillen. Verder was haar wens dat de kettingen alledrie een  ronde hanger zouden krijgen, het symbool van eeuwige verbondenheid met elkaar, en een zeeuws knopje omdat ze zo graag in Zeeland komen.

2015-09-27 19.23.34Corrie had een nieuwe paarse jurk gekocht en wilde graag een ketting die zou passen bij haar nieuwe jurk, in verschillende tinten paars. Ze wilde iets met veters, een hanger en grote kralen. Er kwamen grote kralen aan, in witte en paarse kleuren. Ook heb ik paarskleurig suede verwerkt. Corrie heeft de kralen en het suede zelf mee uitgezocht in ons atelier, en in goed overleg zijn we gekomen tot deze stoere ketting met robuuste kralen.

2016-07-21 15.57.04 Elise zocht voor haar bruiloft een bijzondere bruidsketting. Ze had ergens op internet een idee gezien en vroeg of ik een soortgelijke ketting kon maken. Ze kwam op bezoek en samen hebben we gekeken wat het ontwerp moest worden en welke materialen daarbij nodig waren. Ze wilde graag een ketting met witte parels. Maar ook met een mooie lange smalle ketting met kleine parels aan de achterkant, want de bruidsjurk had een blote rug. We hebben zelfs een onderdeel van een sieraad van de moeder van de bruid verwerkt in de ketting. Het resultaat mag er zijn: een prachtige sierlijke bruidsketting! Wil je de bruidsfoto’s bekijken met daarop de bruidsketting? Kijk dan hier.

2016-11-02-14-49-18Een leuk verzoek van Danielle: of we een aantal sleutelhangers voor haar wilden maken, als relatiegeschenk voor de klanten van haar bedrijf. Danielle had al een duidelijk idee hoe de sleutelhangers eruit moesten zien, ze stuurde een foto met een voorbeeld. Ze wilde graag  verschillende zilverkleurige bedels en een grijs suede kwastje aan de sleutelhangers en dat de bedels niet allemaal op dezelfde hoogte zouden hangen, maar speels op verschillende hoogten. Hier zie je het resultaat!  Lees hier hoe de sleutelhangers tot stand zijn gekomen.

Wil je ook een op maat gemaakt sieraad? Voor jezelf of om kado te doen? Zomaar of voor een speciale gelegenheid? Stuur een mail naar info@juulsjewelry.nl met jouw wensen of maak een afspraak voor een bezoek aan ons atelier via 06-48219378. Op basis van jouw wensen maken we graag een persoonlijk en uniek sieraad voor je.