Data workshops Sieraden maken najaar 2017

In het voorjaar en de zomer van 2017 heeft Juuls Jewelry weer vele workshops Sieraden maken in Eindhoven gegeven, met vele enthousiaste, creatieve en tevreden deelneemsters!

In het najaar van 2017 gaan we natuurlijk ook weer workshops geven. Vanaf 30 augustus organiseert Juuls Jewelry weer open workshops Sieraden maken in Eindhoven. Nieuw is dat we ook in Nijmegen gaan starten met workshops in het najaar van 2017! Houd de website en facebookpagina van Juuls Jewelry in de gaten voor de laatste info. Hierbij de data:

20170408_165214

Data open workshops najaar 2017:
30 aug 10.00 -12.30 uur Eindhoven
12 sept 10.00 – 12.30 uur Eindhoven
26 sept 10.00 – 12.30 uur Nijmegen
10 okt 10.00 -12.30 uur Eindhoven
24 okt 10.00 – 12.30 uur Nijmegen
7 nov 10.00 -12.30 uur Eindhoven
28 nov 10.00 – 12.30 uur Nijmegen
12 dec 10.00 -12.30 uur Eindhoven
19 dec 10.00 – 12.30 uur Nijmegen

Je kunt de data ook vinden in de agenda. Locatie: Juuls Jewelry in Eindhoven en Green Charms in Nijmegen (vanaf sept 2017).

Aanmelden: mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam,  datum workshop, plaats workshop en het aantal personen.

In een workshop van 2,5 uur leer je de kneepjes van het sieradenvak en ga je je eigen sieraad maken. De workshop wordt gegeven door Julia Ingen-Housz, sieradenontwerpster en eigenaresse van Juuls Jewelry.

De workshop duurt 2,5 uur en vindt plaats in Eindhoven of Nijmegen. Er is plaats voor 4 – 8 personen. De workshop is inclusief materialen, koffie en thee en iets lekkers. Het sieraad dat je gaat maken mag je mee naar huis nemen.

Onderwerpen van de workshop:2016-07-19 09.21.52
– Welke materialen gebruik je en hoe: soorten kralen, kettelstiften, kalotjes, knijpkralen, elastisch draad, staaldraad, jasseron, memory wire, katoenen koord, waxkoord, slotjes, etc.
– Welk gereedschap gebruik je en hoe: tangetjes, draad, rijgbord,  klemmetjes
– De basistechnieken van een sieraad maken: rijgen, kettelen of knopen
– Gebruik van accessoires:  bedels, gekettelde kralen, kwastjes, hangers, koord en lint
– Uitleg over de afwerking van een sieraad: slotjes, ringetjes, knijpkralen, knopen leggen

Je kunt met een eigen groep deelnemen, bijvoorbeeld je collega’s, vriendinnen of met je familie. Hebben jullie een groepje bij elkaar van minimaal 4 personen dan kan de sieraden workshop al plaatsvinden op een datum van jullie voorkeur. De workshop is geschikt voor bijvoorbeeld een team-uitje, een vrijgezellenfeestje, verjaardag of een baby-shower. De workshop kan ook bij jullie op locatie plaatsvinden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@juulsjewelry.nl20170210_112201

Je kunt ook individueel of met een vriendin deelnemen, meld je dan aan voor een van onze open workshops. Bovenaan vind je de data en plaatsen, Eindhoven of Nijmegen. Kijk onderaan hoe je je kunt aanmelden. Bij minimaal 4 deelnemers gaat de open workshop al door. Iedereen van jong tot oud kan een sieraad naar keuze leren maken.  Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd!  Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie.

Je kunt kiezen uit iets makkelijks of wat moeilijker en er liggen diverse voorbeelden klaar. Er is een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden voor iedereen beschikbaar, zoals kralen, bedels, veters, koord, rijgdraad, tangetjes en andere benodigdheden. Het wordt een gezellige creatieve workshop!

We beginnen met koffie en thee met wat lekkers. Dan volgt een duidelijke instructie. Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord), waar moet je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. Er zijn vele voorbeelden aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag. We helpen je waar nodig en geven uitleg en tips.

20170713_154338Wil je video’s bekijken van onze workshops? Sfeer proeven hoe het er live aan toegaat bij onze workshop? Neem dan een kijkje op de pagina Video’s. Daar vind je filmpjes en video’s die tijdens eerdere workshops gemaakt zijn en krijg je een indruk van hoe onze workshops gegeven worden.

Iedereen gaat naar huis met een uniek eigen sieraad. Alle materialen die je hierbij gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen, er komen dus geen extra materiaalkosten bij. Bij deze workshop heb je veel vrijheid en keuze in wat je wilt maken.
Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
– een lange of korte halsketting
– een set armbanden met bedels
– een sleutelhanger of tashanger
– een paar oorbellen

De prijs van de workshop is € 26,50 p.p. en dit is inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers, je eigengemaakte sieraad en een groepsfoto!

20170609_124100Wil je met een eigen groep vriendinnen, familie of collega’s komen en zelf een datum en tijdstip kiezen? Ook dat kan. Hebben jullie een groepje bij elkaar van minimaal 4 personen dan kan de sieraden workshop al plaatsvinden. De workshop is geschikt voor bijvoorbeeld  een team-uitje, vrijgezellenfeestje of baby-shower. Mail ons en we prikken een datum!
Meer info: https://juulsjewelry.nl/workshops-sieraden-maken/

Meld je nu aan! Bel 06-48219378 of mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van de gewenste datum workshop, plaats van de workshop, aantal personen en je gegevens. Graag tot ziens bij onze workshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.