Enquête over Juuls Jewelry

Juuls Jewelry is voortdurend bezig met het verbeteren van haar dienstverlening zoals de workshops en kinderfeestjes. Jullie mening als klant is daarbij van groot belang. Daarom is er in december een enquête rondgestuurd onder alle klanten die de afgelopen tijd een workshop of kinderfeestje sieraden maken hebben gevolgd via Juuls Jewelry. De enquête is samengesteld door Lizzy Aarts, student van de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven.

Als je klant bent geweest bij Juuls Jewelry zul je de enquête in je mailbox vinden. We zijn benieuwd naar je ervaringen met onze dienstverlening en stellen het zeer op prijs als je de enquête invult. Met jouw antwoorden kunnen we de workshops, kinderfeestjes en onze website verder verbeteren. Daarnaast maakt iedereen die de enquête invult kans op een gratis workshop!

De resultaten van de enquête publiceren we voorjaar 2022 op de website en de winnaar van de gratis workshop krijgt persoonlijk bericht.

Ben je ook klant van Juuls Jewelry maar heb je de enquête niet in je mailbox ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@juulsjewelry.nl en we sturen je de link van de enquête.

Bedankt alvast voor je medewerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *