Kinderworkshop sieraden maken in Eindhoven 🇬🇧

Wat is er nou leuker dan zelf sieraden maken! Wil je graag creatief bezig zijn in de vakantie en zelf een sieraad leren maken? Dan is de kinderworkshop sieraden maken iets voor jou. Elke schoolvakantie organiseert Juuls Jewerlry een sieradenworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. De kindersieradenworkshop wordt gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

*We werken tijdens de workshops volgens de richtlijnen van het RIVM, veilig en coronaproof*

Creatieve kinderworkshop
Bij deze gezellige kindersieradenworkshop leren de kinderen alle kneepjes van het sieradenvak en gaan ze zelf een sieraad maken! Bij deze workshop mag je gebruik maken van inspirerende materialen, zoals kralen, bedels, veertjes, kwastjes, en gereedschap zoals tangetjes en een rijgbord. Je krijgt duidelijke uitleg en hulp bij het maken van je sieraad. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad. De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken. Dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger zijn. Alles is dus mogelijk!

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen, de zelfgemaakte sieraden en limonade met wat lekkers. Na afloop maken we een groepsfoto van de kinderen met de nieuwe sieraden. Leuk als herinnering aan de sieradenworkshop!

We spreken ook Engels! Also English spoken!

Elke schoolvakantie worden er kinderworkshops georganiseerd. Kijk in de agenda wanneer de workshops worden gegeven. De prijs is € 14,50 per kind. Aanmelden/meer info: bel 06 – 48219378 of mail naar info@juulsjewelry.nl.

Programma
We beginnen met limonade met wat lekkers erbij. Daarna geven we een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken? Wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om de kinderen inspiratie te geven. Ieder kind krijgt dan een eigen bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is vooral een leuk gedeelte van de workshop! Het is net alsof je in een snoepwinkel bent, er is zoveel te kiezen!

Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt een ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard helpen we je waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en gaat ieder kind naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad en een leuke groepsfoto!

Waar?
De kinderworkshop vindt plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Voor wie?
De sieradenworkshop is voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook jongens zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger.

I.v.m. corona werken we met kleine groepen, de workshop is voor minimaal 4 en maximaal 6 kinderen.

Prijs:
De prijs van de workshop is € 14,50 per kind. Dat is inclusief uitleg, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade en iets lekkers, het gemaakte sieraad, een leuk kadozakje en natuurlijk de groepsfoto!

Meer informatie en aanmelden:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop, aantal kinderen en leeftijd kinderen (minimaal 6 jaar). Wij nemen dan contact met je op. Telefonisch aanmelden kan ook: 06 – 482 193 78. 

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor leuke kindersieraden die je zou kunnen maken? Kijk dan bij inspiratiesieraden kinderfeestjes en kinderworkshops.

Kinderfeestjes
Ben je binnenkort jarig en wil je een sieradenfeestje geven? Juuls Jewelry organiseert ook kinderfeestjes! De feestjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. We geven de feestjes bij je thuis (omgeving Eindhoven) of bij een door jou gereserveerde locatie. Interesse/alvast reserveren? Mail naar info@juulsjewelry.nl of kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.