Kinderworkshop sieraden maken

Wat is er nou leuker dan zelf sieraden maken! Bij de kinderworkshop sieraden maken leer je alle kneepjes van het sieradenvak en ga je zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt: een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger. De kinderworkshop wordt gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Creatieve kinderworkshop
Bij deze gezellige creatieve workshop mag je gebruik maken van inspirerende materialen, zoals kralen, bedels, veertjes, koordjes en kwastjes, en gereedschap zoals tangetjes en een rijgbord. Je krijgt duidelijke uitleg en hulp bij het maken van je sieraad. De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken.

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik van de gereedschappen, de zelfgemaakte sieraden en limonade met wat lekkers. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad. We spreken ook Engels! Also English spoken!

Regelmatig zijn er kinderworkshops  en ouder/kind workshops bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Kijk in de agenda wanneer de workshops worden gegeven. De prijs is € 16,50 per kind. Aanmelden/meer info: bel of app naar 06 – 48219378 of mail naar info@juulsjewelry.nl.

Programma
We beginnen met limonade met wat lekkers erbij. Daarna geven we een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken? Wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn vele voorbeeldsieraden aanwezig om de kinderen inspiratie te geven. Ieder kind krijgt dan een eigen bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is vooral een leuk gedeelte van de workshop! Het is net alsof je in een snoepwinkel bent, er is zoveel te kiezen!

Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt een ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Daarna ga je het sieraad maken. Uiteraard helpen we je waar nodig en geven we uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en gaat ieder kind naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad en een leuke groepsfoto!

Waar?
De workshop vindt plaats bij Juuls Jewelry of bij de Bibliotheek Witte Dame in Eindhoven.

Voor wie?
De kinderworkshop en ouder/kind workshop is voor kinderen van 7 -12 jaar en hun ouders. Ook jongens zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger.

Wanneer:
Kijk in de agenda wanneer de workshops worden gegeven.

Prijs:
De prijs van de workshop is € 16,50 per kind. Dat is inclusief uitleg, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade en iets lekkers, het gemaakte sieraad en een leuk kadozakje!

Meer informatie en aanmelden:
Mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum workshop, aantal kinderen en leeftijd kinderen (minimaal 7 jaar). Wij nemen dan contact met je op. Telefonisch of via whatsapp aanmelden kan ook: 06 – 482 193 78. 

Inspiratie
Alvast ideeën opdoen voor leuke kindersieraden die je zou kunnen maken? Kijk dan bij inspiratiesieraden kinderfeestjes en kinderworkshops.

Ouder/kind workshop sieraden maken
We geven ook ouder/kind sieradenworkshops, speciaal voor ouder én kind. Samen een sieraad maken, hoe leuk is dat! Je vindt alle informatie bij Ouder/kind workshop sieraden maken. De workshops worden gegeven bij Juuls Jewelry, Bibliotheek Witte Dame in Eindhoven en de Bibliotheek Best. Kijk in de agenda wanneer de workshops gegeven worden en meld jou en je kind aan via info@juulsjewelry.nl of via de bibliotheek.

Kinderfeestje
Ben je binnenkort jarig en wil je een sieradenkinderfeestje geven? Juuls Jewelry organiseert ook kinderfeestjes sieraden maken! De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. We geven de feestjes bij je thuis (omgeving Eindhoven). Interesse/reserveren? Mail naar info@juulsjewelry.nl of kijk bij Kinderfeestje Sieraden maken in Eindhoven.