Hoe het allemaal begon…

Welkom op de eerste Juuls Jewelry-blog! Vanaf nu zul je hier regelmatig verhalen, updates, foto’s en nog veel meer vinden over Juuls Jewelry! Je maakt wat mee als je gaat starten met een eigen webshop! Het begon allemaal met een tafel vol zelfgemaakte sieraden en… een idee. Wat wilde ik: een eigen webshop voor mijn zelfgemaakte en vintage sieraden… hoe gaan we dat aanpakken? Eerst brainstormen en ideeën bedenken… Daar kwam Eveline al gauw in beeld,  fotografe bij Avaluna Photography. Al snel ontstond een leuk idee: een fotoshoot van mijn sieraden in het bos. Foto’s van mooie sieraden, op een bijzondere manier gefotografeerd in de natuur. Foto’s zo mooi dat ze prominent op de nog te maken website geplaatst konden worden. Eveline was direct enthousiast. Op een frisse winterdag zijn we met een koffertje vol sieraden, camera en hond Ruby de bossen ingegaan. Daar lagen de mooie plaatjes voor het oprapen… niets zo mooi als sieraden fotograferen in de natuur!

Golden Forest    Red Stones    Stonehenge    Natural Stones

Eveline is in haar studio de foto’s gaan bewerken. Een heel karwei, maar wat werd het mooi! Kleine kunstwerkjes. Hier zie je een deel van het eindresultaat… en ook meteen het eerste begin van de website van Juuls Jewelry! Ik boekte Eveline direct voor nog een fotoshoot, deze keer met modellen. Daarover later meer… Tot de volgende blog! Die zal gaan over Ira en Nune van Inura Websolutions,  een kennismaking met twee bijzondere vrouwen!

Reacties

  1. Website is prachtig. Een orgie van kleurige en spannende stenen, artistiek bij elkaar gevoegd. Mijn 1ste bestelling is gedaan en ik kijk uit naar nieuwe creaties.

  2. Mooie uitnodigende website, Julia! En ik, sieradengek, moet me inhouden, omdat ik met mijn sieradenverzameling zelf zowat een winkeltje kan beginnen. Maar of dat lukt … Tóch weer wat moois op het oog.
    Veel succes! Ik blijf op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.