Teamuitje groepsworkshop Sieraden maken op locatie ✨

Een leuk teamuitje organiseren voor je collega’s? Sieraden maken is een heerlijke ontspannen bezigheid en leuk om samen te doen. Juuls Jewelry verzorgt teamuitjes en bedrijfsuitjes sieraden maken bij jouw bedrijf of instelling. We verzorgen deze creatieve en gezellige sieradenworkshops bij jullie op locatie. Een fijne groepsactiviteit vol kleurrijke inspiratie voor jou en je collega’s, cliënten, medewerkers of team. Samen sieraden maken met vele mooie voorbeeldsieraden en kleurrijke kralen, bedels en kwastjes als inspiratie. Natuurlijk met deskundige uitleg en begeleiding. We geven groepsworkshops sieraden maken op locatie in de regio Eindhoven en zuid oost Brabant voor groepen van 8 tot 24 deelnemers.

Een greep uit eerdere sieradenworkshops die we verzorgden bij bedrijven en instellingen in de regio:  Bibliotheek Eindhoven en bibliotheek Best, Kempenhorstcollege in Oirschot, Lunetzorg Eckartdal in Eindhoven, Elkerliek ziekenhuis in Helmond, de Kledingbank in Gemert, Camping Cranendonck, Udens college, TSG Group in Eindhoven, Bijzonder Jeugdwerk in Deurne en Maxima Medisch Centrum (MMC) in Veldhoven. Ook vele teams hebben een workshop sieraden maken gevolgd als teamuitje. Want sieraden maken is leuk voor jong en oud, zowel voor dames als heren! Benieuwd naar eerdere workshops die we gaven bij bedrijven en instellingen? Neem dan een kijkje bij de blogs over de ouderenworkshops, de jongerenworkshops, de workshop bij Lunetzorg Eckartdal, de workshop bij Jeugdzorg in Deurne, en de blog over het teamuitje van een kinderdagverblijf.

Meer informatie over onze teamuitjes sieradenworkshops vindt u bij bedrijvenworkshops. Wilt u graag een groepsworkshop organiseren bij uw organisatie, bedrijf, instelling, club of vereniging? Dat kan! Op locatie (regio Eindhoven) geven we sieradenworkshops aan groepen van 8 tot 24 personen. U zorgt voor de ruimte en wij brengen alle materialen, kralen, gereedschappen en voorbeeldsieraden mee!

Meer informatie/reserveren? Bel 06 – 48219378 of stuur een mail naar info@juulsjewelry.nl en we bespreken de mogelijkheden.   2016-07-06 20.07.35

2016-07-06 20.07.43 2016-07-06 20.07.21   2016-07-19 14.55.54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *