17 juni zomerse sieradenworkshop bij Juuls Jewelry✨*VOL *

**UPDATE: workshop zit VOL**  De zomer komt eraan, hoe leuk is het dan om een prachtig zomers sieraad zelf te maken! Op 17 juni organiseert Juuls Jewelry een zomerse workshop Sieraden maken, bij mooi weer doen we de workshop lekker buiten. Een gezellige creatieve workshop waar je alle kneepjes van het sieradenvak leert en zelf een sieraad gaat maken! De workshop is voor volwassenen en wordt gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Datum workshop:
17 juni 2023 van 13.30 – 16.00u
Locatie: Juuls Jewelry in Eindhoven

Bij deze gezellige workshop maak je gebruik van inspirerende en kleurrijke materialen, zoals kralen, bedels, kwastjes, koordjes, tangetjes en een rijgbord. Je krijgt duidelijke uitleg en er zijn vele voorbeeldsieraden om voor de nodige inspiratie te zorgen. Na afloop ga je naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad in zomerse kleuren!

Je hebt alle vrijheid in de keuze van welk sieraad je gaat maken, dit kan een armband, ketting, zonnebrilkoord, enkelbandje, paar oorbellen, tashanger of een sleutelhanger zijn.

De prijs is € 31,50 p.p. inclusief alle materialen.

Aanmelden is eenvoudig: mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, de datum van de workshop en het aantal personen.

Onderwerpen van de workshop:
– Welke materialen gebruik je en hoe: soorten kralen, kettelstiften, kalotjes, knijpkralen, elastisch draad, staaldraad, jasseron, memory wire, katoenen koord, waxkoord, slotjes, etc.
– Welk gereedschap gebruik je en hoe: tangetjes, draad, rijgbord,  klemmetjes
– De basistechnieken van een sieraad maken: rijgen, kettelen of knopen
– Gebruik van accessoires:  bedels, gekettelde kralen, kwastjes, hangers, koord en lint
– Uitleg over de afwerking van een sieraad: slotjes, ringetjes, knijpkralen, knopen leggen

Een eigen workshop is ook mogelijk!
Kun je niet op 17 juni? Als je met een groepje bent vanaf 4 personen dan kun je ook een eigen workshop organiseren! We prikken een datum en tijd in overleg. De workshop kan bij jullie thuis plaatsvinden (regio Eindhoven) of bij Juuls Jewelry. Je kunt de workshop samen doen met collega’s, vriendinnen of familie. Een gezellig en creatief uitje!  Neem contact op om jullie workshop te plannen via info@juulsjewelry.nl.

Creatieve workshop
Iedereen van jong tot oud kan een sieraad naar keuze leren maken, ook zonder ervaring. Er zijn genoeg voorbeelden, van makkelijk tot moeilijk, het lukt dus altijd! Trendy, stijlvol, kleurrijk, klassiek, wat je maar wilt. Aan de hand van voorbeelden of naar eigen fantasie. Je kunt kiezen uit iets makkelijks of wat moeilijker en er liggen diverse voorbeelden klaar. Er is een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden voor iedereen beschikbaar, zoals kralen, bedels, veters, koord, rijgdraad, tangetjes en andere benodigdheden. Neem ook gerust je oude sieraden mee om ze te hergebruiken. Het wordt een gezellige creatieve workshop!

Programma

We beginnen met koffie/thee met wat lekkers. Dan volgt een duidelijke instructie. Welke technieken kun je gebruiken (rijgen, kettelen of werken met veters of koord), waar moet je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. Er zijn vele voorbeelden aanwezig, in allerlei moeilijkheidsgraden, om voor de nodige inspiratie te zorgen. Daarna jullie zelf aan de slag. We helpen je waar nodig en geven uitleg en tips. Na 2,5 uur ronden we af en gaat iedereen naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad!

Ruime keuze
Iedereen gaat naar huis met een uniek eigen sieraad. Alle materialen die je hierbij gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen, er komen dus geen extra materiaalkosten bij. Bij deze workshop heb je veel vrijheid en keuze in wat je wilt maken. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
– een ketting
– een armband
– een sleutelhanger of tashanger
– een paar oorbellen
– een enkelbandje

Locatie 
De workshop vindt plaats bij Juuls Jewelry in Eindhoven. Juuls Jewelry is goed bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

De workshop is inclusief materialen en koffie/thee met iets lekkers. Je gemaakte sieraad mag je mee naar huis nemen en na afloop maken we een mooie groepsfoto met de gemaakte sieraden.

Workshop zomersieraden maken
– Locatie: Eindhoven
– Minimaal 4 en maximaal 8 personen
– Datum en tijd: 17 juni 2023 13.30 – 16.00u
– Prijs: € 31,50 p.p.
– Inclusief: Alle materialen die je gebruikt voor je sieraad, gebruik gereedschappen, koffie/thee en lekkernijen en het gemaakte sieraad.
– Na afloop ontvangen jullie via whatsapp een leuke groepsfoto waarop jullie de gemaakte sieraden dragen.

Aanmelden workshop: mail naar info@juulsjewelry.nl met vermelding van je naam, datum van de workshop en het aantal personen. Wij nemen dan contact met je op.

Kinderfeestjes en kinderworkshops
We organiseren ook kinderfeestjes en kinderworkshops sieraden maken voor kinderen vanaf 7 jaar. Interesse/meer weten? Kijk bij Kinderworkshop sieraden maken en bij Kinderfeestje Sieraden maken.

Facebook en instagram
Volg je de facebookpagina van Juuls Jewelry en de instagrampagina van Juuls Jewelry al? Daar vind je leuke tips en nieuwtjes over onze sieraden, maatwerkopdrachten, kinderfeestjes, workshops en meer. Like ons en je blijft op de hoogte.

Graag tot ziens bij Juuls Jewelry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *